BIST 9.901
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.460,38
HABER /  GÜNCEL

IPhone X BİM kaç para kredi kartına kaç taksit olacak?

Ucuz İPhone X almak için binlerce kişi 9 Mart BİM indirim gününü bekliyor. Yılın bombasını patlatan BİM normal fiyatı 6 bin 99 lira olan son model IPhone X telefonu indirimli 4 bin 999 liraya satacak. Yüzde 18 indirimle IPhone X almak isteyenler 9 Mart cuma günü en yakınındaki BİM marketlere gidecek. Kredi kartı ya da peşin fiyatına tek çekim olarak kasadan alınacak Iphone X telefonlar sınırlı sayıda satılacak.

Abone ol

BİM 9 Mart aktüel kataloğuna bakanlar gözlerine inanamadı. Binlerce şubesi olan BİM inanılmazı yaptı ve normal satış fiyatı 6 bin 99 lira olan İPhone X telefonu yüzde 18 indirimle 4 bin 999 liraya satışa sundu.

Peki indirimli Iphone x telefon hangi BİM'lerde hangi illerde satılacak? Son model Iphone x i tam 1.100 lira daha ucuza almak isteyenler 9 Mart cuma Bim indirim gününü sabırsızlıkl çekiyor. Peki 9 Mart BİM aktüel kataloğunda dikkat çeken Iphone x hangi BİM'lerde olacak, hangi il ve ilçedeki şubelerde IPhone x satılacak?

Bir BİM mağazasına asılan afişle yapılan duyuruya göre BİM Aktüel satışları çerçevesinde 9 Mart'ta iPhone X satışa çıkacak. Ayrıca model, 2 yıl Apple Türkiye garantisine de sahip durumda.

BİM 9 MART CUMA AKTÜEL İNDİRİMLER: BİM'de fırsatlar ve indirimler bitmek bilmiyor. BİM'de büyük indirim haftası başladı. 9 Mart cuma BİM aktüel indirim kataloğunda bu hafta Kumtel ankastre set 700 lira, düdüklü tencere 65 lira, elektrikli kahve cezvesi 25 lira, borcam fırın tepsisi 25 liradan satılacak.

Plastik Makarna ve Pirinç Sügeci 2,50 TL. Nostaljik Kahve Seti 59,90 TL. desenli Mutfak Havlu Seti 14,95 TL. Kaymaz tabanlı 2’li Banyo Paspas Seti 17,95 TL. Bayan Klasik Terlik 6,95 TL. Erkek klasik Terlik 7,95 TL. 7’li Plastik saklama Kabı 9,90 TL.

9 Mart Bim kataloğunuda ayarlanabilir termostatlı, A enerji sınıfı tüketime sahip, kolay sökülebilir ve temizlenebilir ön kapak iç cam, paslanmaz emaye iç hazneli Ankastre Fırın, Akastre Ocak ve Davlumbazdan oluşan Kumtel 3’lü Ankastre Set 675 TL. Ayrıca kredi kartı kullanarak peşin fiyatına 6 taksit ile sahip olma imkanı da sunuluyor. Bim 9 Mart kataloğunda züccaciye ürünleri de unutulmamış.

Bu ürünler arasında Düdüklü Tencere, Çelik Tava Seti, Çelik Mini Tencereler, Dikdörtgen Fırın Tepsisi, Elektrikli Cezve ve Açelya Rölyefli Çay Kahve Seti de yer alıyor. Paslanmaz gizli rezistanslı, aşırı ısınmaya karşı çift emniyet sistemli Premier Elektrikli Cezve 24,90 TL. Çağrı cevaplama fonksiyonlu Xiaomi Mono Bluetooth Kulaklık 49,90 TL. Ayrıca 13 Mart 2018 Bim kataloğunda yer alan bebek bakım ürünleri…