BIST 9.931
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.440,99
HABER /  MEDYA

Siyah Beyaz Aşk 20.yeni bölümde neler olacak Aslı Ferhat'a engel olabilecek mi

Kanal D ekranlarında yayınlanan izleyicinin severek izlediği Siyah beyaz Aşk 20.yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Siyah beyaz Aşk'ın son bölümünde Cem'in ölümü herkesi yıkmıştır. Peki Siyah Beyaz Aşk 20.yeni böümde neler olacak? Aslı Cem'in ölümü atlatacak ve Ferhat'a engel olabilecek mi? Hadi gelin Siyah Beyaz Aşk 20.yeni bölümde ne olacak birlikte bakalım...

Abone ol

Siyah Beyaz Aşk 19.son bölümünde Cem'in ölümüyle herkesi şoke etmişti. Başta Aslı olmak üzere herkes Cem'in ölümüyle yıkıldı. Şimdi diziyi seyredenler Cem'in ölümünden sonra neler olacağını çok merak ediyor. Siyah Beyaz Aşk bu akşam saat 20.00'de Kanal D ekranlarında 20.yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Peki Siyah Beyaz Aşk 20.yeni bölümde neler olacak? Aslı, büyük bir hüzün içerisinde, Ferhat'ın ise içi kaynıyor. Siyah Beyaz Aşk 20.yeni bölüm özetine birlikte bakalım.

SİYAH BEYAZ AŞK 20.YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK; Aslı, Cem öldükten sonra yaşadığı hayatı gözden geçirir. Ferhat’ın yanında kaldığı için Cem’i kaybettiğini düşünen Aslı, dönüştüğü kişiyi sorgular. Aslı bu dönüşümle başa çıkabilecek mi?

Yiğit, Ferhat’ın gerçekleri bilmesi gerektiğini düşünürken Aslı, Ferhat’ı korumak için ona engel olmaya çalışır. Yiğit, Ferhat’a Namık’ın oğlu olduğunu söyleyecek mi? Ferhat, Abidin’le omuz omuza ailesine kimin saldırdığını bulmaya çalışırken, esas düşman yanları başındadır. Abisinin katilinin Cüneyt olduğunu anlayan Aslı onunla karşı karşıya kalınca ne yapacak?