BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler Taylan Ferit Aktuğ kimdir Pelin'in eşi

Star Tv'nin yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler geçtiğimiz hafta yayın hayatına başladı. Ufak Tefek Cinayetler'de Taylan karakterine hayat veren Ferit Aktuğ merak ediliyor. Peki Ufak Tefek Cinayetler Taylan Ferit Aktuğ kimdir aslen nereli? Ferit Aktuğ eşi özel hayatı ve biyografisi haberimizde.

Abone ol

Hem oyuncu kadrosuyla hem de senaryosuyla dikkat çeken Ufak Tefek Cinayetler oyuncu kadrosu dikkat çekiyor. Taylan karakterine hayat veren Kavak Yelleri dizisinden tanıdığımız Ferit Aktuğ'un hayatına gelin yakından bakalım.

Ufak Tefek Cinayetler'de Taylan karakteri herkesin ilgisini çekti. Paylaşılamayan erkek konumunda olan Taylan lisedeyken Oya’nın sevgilisiymiş, şimdi Pelin’in eşi. Çok yakışıklı ve çok yakışıklı olduğunun fazlaca farkında, bütün karakteri bunun üzerine şekillenmiş, dolayısıyla şımarık bir adam… Çok güvenilir bir karakter değil. Pelin’i her an aldatabilir, bırakıp gidebilir. Zaten iç güveysi kimliğiyle evlenmiş, Pelin’in babasının yanında çalışıyor. Büyük ihtirasların adamı değil Taylan, komik, eğlenceli, hafif bir adam.

FERİT AKTUĞ KİMDİR?

1978 yılında Adana'da doğan Ferit Aktuğ, 9 Eylül Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. Birçok dizi, sinema filmi ve reklam filminde yer almıştır. Koçum Benim dizisi ile kariyerine adım atan Ferit Aktuğ, Kavak Yelleri dizisi ile ekranların tanınan yüzü oldu.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Taylan'ı Bahar Aktuğ ile geçtiğimiz yıl dünyaevine girdi.