BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 6.son bölüm Oya fena intikam aldı

Ufak Tefek Cinayetler 6.bölümüyle ekrana geldi. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Ufak Tefek Cinayetler'de Oya şer ittifakını bozdu. Peki Ufak Tefek Cinayetler 7.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı son bölüm neler oldu?

Abone ol

Salı günleri star tv'de ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi çekti. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı fakat Oya'nın intikamı geceye damga vurdu.

Hem senaryosuyla hem de oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Ufak Tefek Cinayetler son bölümde deyim yerindeyse Oya'nın gösterisine şahit olduk. Oya eski arkadaşlarını eve çağırdı ve intikam planını işletti. 

Merve, Arzu ve Pelin'in birbirlerine düşman olmasına neden olan hareketi yapan Oya geçmiş dönemlerin intikamını almış gibiydi. İzleyicilerin en merakla beklediği sahnelerden biri olan Oya'nın intikamını gelin hep birlikte izleyelim.

OYA İLE SERHAN YAKINLAŞTI AMA...

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde Oya ile Serhan yakınlaştı. Fakat Oya'nın ben evli biriyle asla birlikte olmam demesi geceye damga vurdu.