BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

UEFA Galatasarayı değerlendirdi

Dün akşamki Galatasaray Liverpool maçını UEFA sitesinin editörleri de değerlendirdi. Maçın yorumu şöyle.

Abone ol

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), dün akşam oynanan Galatasaray-Liverpool maçıyla ilgili yaptığı yorumda İngiliz takımın 2005 yılında İstanbul'da elde ettiği zafere atıfta bulunarak, "Galatasaray, Liverpool'un geri dönüşünü bozdu" yorumunu yaptı.
Avrupa Şamiyonlar Ligi C Grubu son maçında her iki takımın da eksik kadrolarla mücadele ettiklerine dikkat çeken UEFA'nın resmi internet sitesi yorumcuları, İstanbul sahnesine yeniden dönen 2005 yılı şampiyonunun gecesinin hayal kırıklığı ile son bulduğunu kaydettiler.

Galatasaray'ın maçta geriye düşmesine karşın iyi oyununu sürdürerek maçı 3-1'e taşıdığını yazan editörler, Liverpool'un son anda Bowler'in ayağından kazandığı golle skoru 3-2'ye taşıdığı ve beraberlik için İstanbul'da şansının olmadığını ifade ettiler.

Her iki takımında kalecilerinin çok iyi performans sergilediklerini belirten yorumcular, Mondragon ve Dudek'in bir çok gol pozisyonunda başarılı kurtarışlar yaptığını söyledi.

UEFA editörleri, maçın genelinde Galatasaray'ın daha iyi bir oyun ortaya koyduğunu ve sarı kırmızılıların Sabri, Ümit ve İliç ile bir çok gol pozisyonundan yararlanamadıklarını yazdı.