BIST 10.644
DOLAR 32,19
EURO 35,10
ALTIN 2.499,21
HABER /  SPOR

Üç büyüklere göre fikstür

Üç Büyükler'in yöneticileri, yeni sezon fikstürünü değerlendirdi.

Abone ol

Beşiktaş ve F.Bahçe yöneticileri kura çekiminden memnun oldurken, Fatih Gökşen, "İlk maçı sahalarında oynamak isterdik" dedi.

Ataköy'deki Olimpiyatevinde gerçekleştirilen kura çekimine Beşiktaş adına katılan İletişim Komitesi Başkanı Fikret Ercan, 2006-2007 sezonuna deplasmanda başlayacaklarını ifade ederek, "Bizim için iyi kura oldu. 6. haftada Galatasaray ile Ali Sami Yen Stadında, 14. haftada ise Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadında oynayacağız. Fikstür avantajından bahsediliyor. Ama ben bu anlayışı kabul etmiyorum. Takımınıza inanırsanız her zaman başarılı olursunuz" dedi.

Fikret Ercan, sıfırdan bir takım kurduklarını belirterek, "Eskisi gibi kolej takımı hüviyetine dönmek istiyoruz. Genç arkadaşlarla yola çıkacağız. Futbolcuların geçmişine değil, geleceğine para verdik." dedi.

TEMELLİ: "BAŞARIYI TARAFTARLARIMIZLA PAYLAŞMAK İSTİYORUZ"

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli ise ilk haftadan çok son haftayı kendi sahalarında oynamayı istediklerini ve bunun da gerçekleştiğini belirterek, "100. yılda şampiyon olup, kendi sahamızda taraftarlarımızla bunu paylaşmak istiyorduk. Son hafta kendi sahamızda oynayacağız" dedi.

Bütün kulüp yöneticilerinin dostları olduğunu kaydeden yönetim kurulu üyesi Temelli, "İnşallah lig kavgasız ve gürültüsüz geçer. Şampiyonluğun da bu sezon son haftaya kalmayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

GÖKŞEN: "İLK HAFTA KENDİ SAHAMIZDA OYNAMAK İSTERDİK"

Son şampiyon Galatasaray'ın yöneticisi Fatih Gökşen ise şampiyon takım olarak sezonun ilk haftasında kendi sahalarında oynamak istediklerini, ancak deplasmanda başlayacaklarını belirterek, "Bugün takımın kamp yaptığı Hollanda'ya giderek, fikstürü teknik direktörümüz Erik Gerets'e götüreceğim. Gönül isterdi ki ilk hafta kendi sahamızda oynayalım. Ama sağlık olsun" dedi.

Fatih Gökşen, transfer çalışmalarıyla ilgili soruyu, "Adnan Sezgin transfer çalışmalarıyla ilgileniyor. Yıldız oyuncudan çok görev yapacak oyuncuya ihtiyacımız var” şeklinde yanıtladı.