BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Bakırköy Belediyesinden bir ilk

Bakırköy Belediyesi tarafından bir ilke daha imza atılarak ücretsiz hizmet verilecek.

Abone ol
Bakırköy Belediyesi tarafından bir ilke daha imza atılarak ücretsiz hizmet verecek Görüntüleme Merkezi ve Halk Sağlığı Laboratuarı hizmete açılıyor.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen tarafından hizmete açılacak Görüntülü Merkezi"nde tomografi, mamografi, kemik yoğunluğu, röntgen, digital röntgen, ultrason, Halk Sağlığı Laboratuarı"nda ise tüm biokimya tetkikleri, hormon tetkikleri, hematoloji, immunoloji, idrar, gaita, hepatit ve uzun süre kullanılan ilaç düzeylerinin kontrolü yapılacak.
Ülkemizde büyük bir sorun olan sağlık hizmetlerinde yeni bir yapılanmaya gitmek, koruyucu sağlık hizmetlerini geliştirmek, erken tanı ile sağlık hizmetlerinde tedavi, edici hizmet sunan sağlık kuruluşlarının yükünü azaltmayı amaçlayan merkezden hiçbir sosyal güvencesi olmayan vatandaşlar ücretsiz olarak, sosyal güvencesi olanlar da evraklı yararlanacak.
 
YER: Bakırköy Belediyesi Görüntüleme Merkezi ve Halk Sağlığı Laboratuarı
-Kennedy Caddesi No:200 Sakızağacı-Bakırköy(Bakırköy Sahilyolundan Veliefendi Hipodromun bulunduğu Caddeye dönüşteki ilk bina)

TARİH: 13.07.2006-Perşembe

SAAT: 11.30