BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,72
ALTIN 2.407,40
HABER /  POLİTİKA

Twitter mwitter kökünü kazıyacağız!

Başbakan Erdoğan, partisinin Bursa mitinginde seçmenlerine seslendi. Erdoğan'ın hedefinde yine sosyal medya vardı.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmalarına bugün Sakarya ve Bursa'da devam etti. Akşam saatlerinde Bursa mitinginde seçmenlerine seslenen Erdoğan'ın hedefinde Gülen ve sosyal medya vardı. 

Erdoğan,"Memleketin her meselesine burnunu sokandan alim olmaz. Şimdi mahkeme kararı çıktı. Twitter, mwitter hepsinin kökünü kazıyacağız" dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle...

Memleketin her meselesine burnunu sokandan alim olmaz. Şimdi mahkeme kararı çıktı. Twitter, mwitter hepsinin kökünü kazıyacağız. Uluslararası camia şöyle der, böyle der hiç umurumda değil. Herkes Türkiye Cumhuriyeti'nin gücünü görecek.

Meclis'in kapısını bilmeyenler dün ordaydı. Zannettiler ki Ak Parti gelmeyecek.

YALANDA ÇOK MAHİRDİR

CHP Genel Başkanı, yalanda çok mahirdir. Burada da yalanlarını söylemiş gitmiş. 2011 yılında Kılıçdaroğlu “Burada yüzde 40 oy alamazsam istifa ederim” dedi. Ne kadar oy aldı. Yüzde 26. İstifa etti mi? Aradan 3 yıl geçti yeni Bursa’ya geldi. Namus söze veriyor. “Kemal Kılıçdaroğlu” sözü diyor. Bursa, Kemal Kılıçdaroğlu sözünün ne olduğunu çok iyi biliyor.

Eğer biz bu seçimden birinci parti olarak çıkmaksak ben Genel Başkanlığı bırakırım. Benim bir farkım var. Ben bırakırım. Ancak Kılıçdaroğlu birinci parti olmazsa bırakır mı? O zaman bu CHP’ye gönül veren vatandaşlarım kendilerini iktidara getiremeyecek adamın neden peşinden giderler. Bahçeli…Bildim bileli o partinin başındadır.

Pelsilvanya’ya bir şey hatırlatmak istiyorum. Bu CHP dindarlara tarihleri boyunca zulmetmedi mi. Ben birilerine Haşhaşi dedim ama bu CHP’de haşhaşi….

Şimdi İstanbul Üsküdar’a bir müftü müsveddesi koymuş, Üsküdar’a müftü gerek diyor. Ya belediyecilik ayrı bir şey. Müftüden belediye başkanı olmaz mı? Olur tabi ama bundan olmaz.

Said-i Nursi'nin izinden gittiğini söyleyen Pensilvanya, CHP ve MHP ile darbe yapmaya çalışıyor.