BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.436,25
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan'ın mitinginde sürpriz konuk

Erdoğan'ın Sakarya mitingine milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu da katıldı. Sofuoğlu motosikletiyle Erdoğan'ın konvoyuna da eşlik etti.

Abone ol

Başbakan Erdoğan, yerel seçim çalışmalarına bugün Sakarya'da devam etti. Sakarya Kent Meydanı'nda büyük bir kalabalığa seslenen Erdoğan'ın mitinginin sürpriz bir de konuğu vardı.

Dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu.

Sofuoğlu, Erdoğan'ın miting alanına gelirken oluşan konvoyuna da motosikletiyle eşlik etti. Daha sonra miting alanında Erdoğan'ı dinledi.

Sofuoğlu Sakarya'dan sonra Bursa'ya geçen Başbakan Erdoğan'ı uğurlayanlar arasında da yerini aldı.

kenan-sofuoğlu-erdoğan-miting.jpg

MİTİNGDEN DİĞER NOTLAR

Kent Meydanı'ndaki miting öncesinde, polis bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Meydandaki binalarda keskin nişancılar görev yaparken, polis helikopteri de havadan miting alanını gözetledi.

Mitinge katılanlar, arama noktalarından geçerek alanına girdi. Meydanın girişine kurulan vinçlere, büyük boy Türk bayrağı ile Mustafa Kemal Atatürk ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın resimleri ve AK Parti'nin logosunu taşıyan flama asıldı. Kent Meydanı'ndaki binalar da pankartlarla donatıldı.

Pankartlarda "Sakarya lafa değil, icraata bakıyor", "Senin Başbakan olduğun ülkede kadın olmak özgürlüktür. Uykularımızı bölüp ettiğimiz dualarımızla seninleyiz", "Dünyaya fatih olmaz zulüm ile rezalet. Yeryüzünün fatihi adalettir adalet", "Tarihi yeniden yazarken, oyunları bir bir bozarken, Hakk'a ve halka hizmet ederken, dik dur eğilme, gençlik seninle", "Burası Sakarya. Şehrimizi seviyoruz, ülkemizi seviyoruz, seni seviyoruz. Biz seninleyiz", "Yokuşlar kaybolur çıkarız düze/Kavuşuruz sonu gelmez gündüze/Sapan taşlarının yanında füze/Başka alemlerle farkımız bizim", "Biz seni gariplerin sesi olduğun için sevdik uzun adam" şeklinde yazılar yer aldı.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı'nın pankartları da binalara asıldı.

KILIÇDAROĞLU PANKARTI

"Her yerde otopark" yazısının yer aldığı Kent Meydanı'nda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, "Otopark nerede?" diye soran CHP otobüsünün şoförü olarak resmeden karikatür dikkati çekti.

Miting öncesinde Sakarya'ya yapılan yatırımlar barkovizyonla tanıtılırken, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu ile ilçe belediye başkan adayları katılımcıları selamladı.

Başbakan Erdoğan'ın miting alanına gelişinde büyük coşku yaşandı. Erdoğan'ın konvoyuna, dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu da eşlik etti.