BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.412,23
HABER /  MEDYA

TV8'den Çalık Holding'e bomba transfer!

MNG Holding'te başkan yardımcılığı da yapan TV8 Genel Müdürü Abiş Hopikoğlu bugün itibarı ile Çalık Grubu'na transfer oldu!

Abone ol

GAZETECİLER.COM - MNG grubuna bağlı TV8'in 5 yıldır başında bulunan aynı zamanda MNG Holding'te turizm otel inşaat alanlarında da aktif olarak yıllardır çalışan ve MNG Holding'te başkan yardımcılığı da yapan TV8 Genel Müdürü Abiş Hopikoğlu bugün itibarı ile Çalık Grubu'na transfer oldu!

Habere Dikkat sitesinin haberine göre, İnşaat Mühendisi olan ve uzun süre MNG'nin inşaat operasyonlarında görev yaptıktan sonra medya ayağının başına geçen Hopikoğlu, inşaat sektörüne geri dönüyor.

ÇALIK HOLDİNG'DEKİ GÖREVİ NE OLACAK?

Abiş Hopikoğlu bugün itibarı ile milyarlarca doları bulan yerli/yabancı yatırıma sahip Çalık Grubu'nun inşaat bölümünün başına geçecek. Çalık Holding'e bağlı GAP İnşaat ve Çalık GYO'nun da aralarında bulunduğu şirketlerde dahil çalık inşaat grubunda inşaat grubu başkanı ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

YERİNE KİMSE ATANMADI KULİSLER BAŞLADI

Bugün kanala gelip çalışma arkadaşlarına veda edecek olan Hopikoğlu'ndan boşalan TV8'in genel müdürlüğü koltuğuna henüz bir atama yapılmadı... 

Kanal'da Genel Müdürlüğü koltuğu için kulisler başladı.  Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal'ın bu atama ile ilgili kararı birkaç hafta içinde vermesi bekleniyor. İddialara göre Hopikoğlu yerine gelecek isim ise Fatih Karaca.

HOPİKOĞLU VEDA MESAJI YAYINLADI

Abiş Hopikoğlu kararının ardından bir de veda mesajı yayınladı. Hayatındaki en zor ayrılık kararını verdiğini belirten Hopikoğlu, TV8 çalışanlarına ve MNG ailesine teşekkür etti.

İşte Hopikoğlu'nun veda mesajı:

Hayatımdaki en zor veda...

Çok değerli çalışma arkadaşlarım uzun yıllardır çalımakta olduğum ve burada da çalışmaktan da hep gurur duyduğum yuvamdan, yani MNG Holding ailesinden ayrılıyorum.

Ve şunu hepinizin bilmesini isterim ki hayatımın en zor kararını vermiş bulunmaktayım.

Ama bazen hayat insana hayal bile edemeyeceği sonuçlara yönelik kararlar aldırtabiliyor bunu da bu kararımla birlikte öğrenmiş oldum.
Dolayısıyla aldığım bu kişisel kararımdan dolayı hepinizden peşinen anlayış rica ediyorum. Çünkü yıllarca kurum aidiyeti ve MNG'li ruhu taşıma noktasındaki inancımı sizle paylaşıp bunun için gece gündüz sizler ile dönüştürmeye çalışırken gelen bu ayrılık kararını normal görmeyeceğinizi biliyorum.
Ama şunu bilmenizi isterim ki yıllardır çalıştığım kurumumun ve bununla beraber ülkemin gelişimine katkıda bulunmak amacından başka amacı olmayan biri olarak, bundan sonra da aynı şekilde elimden geleni yapacağımı bilmenizi isterim.

Bu vesile ile en başta bana genç yaşta güvenip çok önemli görevler ve yetkiler veren, tecrübesi ve ilkeleriyle bana devamlı önderlik ve hocalık yapan sevgili patronum Sayın MEHMET NAZİF GÜNAL'a, Kıymetli oğlu genç patronum ve sevgili arkadaşım Sayın MURATHAN GÜNAL'a ve bana devamlı aileden biri gibi davranan ailenin diğer tüm fertlerine sonsuz teşşekürlerimi sunarım.

Ayrıca bu şirkete girdiğim günden bugüne kadar bana deneyimlerini aktaran sevgili büyüklerime ve her anımda yanımda bulunan varlığıma inancınızla güç katan siz değerli çalışma arkadaşlarımın tümüne sonsuz teşşekürlerimi sunarım.

Çalışma sürem boyunca istemeden kalbini kırdığım olmuşsa lütfen özürlerimi kabul ediniz ve aldığım bu kararı da lütfen anlayışla karşılayınız.
Son olarak bu kararla iş yaşantısında sizlerle bir ayrılık kararı alsam da, yıllardır aramızda oluşan arkadaşlık duygularının sizler istediğiniz müddetçe benim için hayat boyu devam edeceğini de bilmenizi isterim.

Ve inanıyorum ki sizlere devrettiğim bu bayrağı sizler de işinizi en iyi şekilde yaparak daha da yükseklere çıkaracaksınız.

işte bu duygular içinde hepinize tek tek teşşekür eder, çok kalbi sevgi ve saygılarımı sunarım.


HOŞÇAKALIN ......

Abiş Hopikoğlu