BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.502,95
HABER /  GÜNCEL

Tüyler ürperten cinayete 9 gözaltı

Önce dövüldü ardından da tecavüze uğradı. Mahmut Ümmetoğlu cinayetiyle ilgili olarak 8 kişi gözaltına alındı.

Abone ol

Denizli'nin Tavas İlçesi'ne bağlı Kızılcabölük Beldesi'nde, tecavüz edilip demir çubukla dövülerek öldürüldükten sonra cesedi çırılçıplak yol kenarına atılan 30 yaşındaki Mahmut Ümmetoğlu'nu öldürmekle suçlanan 28 yaşındaki A.E. ve ona yardım ettiği öne sürülen 8 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili 3 kişinin ise halen arandığı bildirildi.

Olay dün saat 01.00 sıralarında Denizli'nin Tavas İlçesi'ne bağlı Kızılcabölük Beldesi'nde meydana geldi. Beldeye 3 kilometre uzaklıktaki Çakıroluk Mevkii'ne gidip şarap içen Mahmut Ümmetoğlu, A.E., M.M. (30), S.Ç. (31) ve kardeşi V.Ç. (29) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Alkollü gençler arasındaki tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavga sırasında başına ağır darbeler alan A.E., kaçıp evine sığındı. Sabah saatlerinde ise bölgeden geçen bir kişi, vatandaş yolda çırılçıplak erkek cesedi görüp durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri yaptıkları incelemede, tecavüze uğradığı ve demir bir çubukla feci şekilde dövülerek öldürüldüğü anlaşılan kişinin Mahmut Ümmetoğlu olduğunu belirledi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Ümmetoğlu’nun en son birlikte görüldüğü dört gençten A.E. cinayet şüphelisi olarak, onu sakladığı öne sürülen babası H.H.E., kardeşi E.M., eniştesi H.M. ile adları açıklanmayan 5 kişi de ‘yardım ve yataklık etmek’ suçlarından gözaltına alındı.

9 kişinin savcılıktaki sorgularının sürdüğü, firari şüpheliler M.M. ile S.Ç. ve V.Ç. kardeşlerin ise her yerde arandığı bildirildi.

Birlikte alkol alan 5 gencin de çeşitli suçlardan sabıkaları bulunduğu, öldürülen Mahmut Ümmetoğlu ile S.Ç. ve V.Ç. kardeşlerin daha önce kadın meselesi yüzünden kavga ettikleri öğrenildi.