BIST 10.292
DOLAR 32,26
EURO 34,77
ALTIN 2.407,86
HABER /  EKONOMİ

Eston Şehirde ankastreler Frankeden

“Yaşadığı evden sadece bir evden fazlasını” bekleyenler için tasarlanan Eston Şehir hayatınıza keyif katmaya devam ediyor!

Abone ol

Modern şehir hayatının karmaşası bizleri o kadar yoğun bir tempoya sürüklüyor ki, günün sonunda yorgun argın evimize geldiğimizde biraz rahatlamak hepimizin en büyük dileği. Hem şık hem kaliteli bir mutfakla evinizin bu en önemli bölümünde geçireceğiniz zamanı keyfe dönüştürüyor olacaksınız.
Eston çok özel bir kampanyayla müşterilerine mutfaklarında hak ettikleri kaliteyi ve zerafeti sunuyor. Ocak ayı içinde Eston Şehir’den 1+1, 2+1 ya da 3+1 apartman dairesi alan herkes ankastre mutfak ürünlerinde kalitenin ve şıklığın simgesi FRANKE’den ankastre ocak, davlumbaz, fırın, bulaşık makinesi ve buzdolabından oluşan mükemmel bir sete ücretsiz sahip oluyor.
Bugüne dek 5000’den fazla aileyi ev sahibi yapan Eston, keyifli bir yaşamın sadece “kaliteli mekanlar”dan geçmediğini, yeni ve heyecan verici deneyimlerin de en az mekanlar kadar, belki daha da önemli olduğunun bilinciyle Ocak ayı içinde apartman dairesi alan herkese FRANKE ankastre mutfak hediyesinin yanı sıra ünlü şeflerle sadece onlara özel bir “lezzet atölyesi”ne katılma şansı da veriyor. Dünyaca ünlü şefler ile hazırlığından masa kuruluma dek her şeyi birlikte yapacakları bu atölyenin sonunda ise Eston’lular hem dünya mutfağının sırlarını öğrenecek hem de kendi yaptıkları bu muhteşem yemeklerin tadını çıkacaklar!
Ayrıntılı bilgi almak ve mutfağınızda yeni ufuklar açacak bu fırsatları kaçırmamak için 31 Ocak’a kadar 0212 691 55 01 no’lu telefondan Eston Şehir Satış ve Tanıtım Ofisi’ne ulaşın!

www.estonsehir.com

www.eston.com