BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.514,93
HABER /  GÜNCEL

Bu vahşeti bir anne nasıl yapar?

Çöpten gelen ağlama sesini duyanlar, insanın tüylerini ürperten bir manzarayla karşılaştı. İşte o manzara;

Abone ol

İzmit'in Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki bir çöp konteynerinda boğazında da kesik olan henüz 2 günlük kız bebek sağ olarak bulunmasına rağmen, kurtarılamadı. Polis yaptığı araştırma sonunda bebeğin annesinin şu anda işsiz olan ve 3 yıl öncesine kadar bir anaokulunda öğretmenlik yaptığı belirlenen 29 yaşındaki S.S. olduğu belirlendi.

İLK MÜDAHALE POLİSTEN

Kentin en kalabalık semtlerinden biri olan İzmit Yahya Kaptan’daki C 27 Blok önünde bulunan çöp konteynerindan ses geldiğini duyanlar kapağı açtığında yeni doğduğu anlaşılan bebekle karşılaştı. Bebek hemen çıkarılıp sarılırken, çağrılan polis ve 112 acil ekipleriyle birlikte ilk müdahale yapıldı. Bebek, İzmit'in Alikahya semtindeki Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne götürüldü.

BEBEK KURTARILAMADI

Soğuktan morarmış olduğu ayrıca boğazında kesik izi olan bebeğin en fazla 2 gün önce dünyaya geldiği belirtildi. Kolunda doğum bileziği de olduğu ve bebeğin bir hastanede dünyaya geldiği anlaşıldı. Bebek boğazındaki kesik nedeniyle ameliyata alınmasına rağmen, bir süre aşırı soğukta kalmasının da etkisiyle yapılan tüm müdehalelere rağmen kurtarılamadı.

ANNE BEBEĞİ İSTEMEMİŞ

Polis ekipleri bebeğin annesinin belirlenmesi amacıyla bölgede ve hastanelerde kapsamlı araştırma başlattı. Kolundaki bilezikten de yola çıkan ekipler, bebeğin annesinin 3 yıl öncesine kadar aynı semtteki bir anaokulunda öğretmenlik yaparken ayrılan ve şu anda işssiz ve bekar olan S.S. olduğunu belirledi. Polisler S.S.'yi yakalarak gözaltına aldı. S.S. ilk ifadesinde gayrimeşru ilişkiden doğan bebeği istemediğini, boğazını iple sıkıp öldürmek istediğini, öldüğü zannederek çöpe attığını söyledi.