BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,91
ALTIN 2.437,61
HABER /  GÜNCEL

TÜSİAD dergisinden çarpıcı kapak

Türk Sanayici ve İşadamları Derneği'nin yayınına ara verilen “Görüş” adlı dergisi çarpıcı bir kapakla yeniden çıkıyor.

Abone ol

Türk Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAD) kurulduğu yıllardan itibaren farklı periyodlarla yayımlanan, ancak daha sonra yayınına ara verilen “Görüş” dergisinin yayınına tekrar başlanıyor. Nisan ayı başında yayımlanacak dergide, ana konu olarak Anayasa değişikliği tartışmaları ele alındı. Derginin kapağında, siyasal yaşama egemen olan liderlik sistemini çağrıştıran çarpıcı bir illüstrasyon kullanıldı. Kapaktaki kompozisyonda, TBMM Genel Kurulu'ndaki bütün sıraların, sadece Başbakan Tayyip Erdoğan, CHP lideri Deniz Baykal ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin görüntüleriyle doldurulması dikkat çekti.

Görüş'ün yeniden yayımlanan ilk sayısında kapağın üzerine yazılan spotta, “Anayasa değişse de, siyaset değişmeyecek. Hiçbir konuda uzlaşma sağlayamayan siyasi partilerimiz seçim yasası ve siyasi partiler yasasını değiştirmeme ve 'siyasette reform'u eksik paketle tartışma konusunda uzlaşıyor” ifadesi kullanıldı.

TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner ve Yönetim kurulu üyeleri, bu akşam, Nisan ayı başından itibaren yeniden yayımlanacak Görüş dergisi için bir tanıtım kokteyli verecek. Beşiktaş'taki Four Seasons Oteli'ndeki kokteyle eski TÜSİAD başkanları, TÜSİAD üyeleri, iş dünyasının temsilcileri ve gazeteciler katılacak.

TÜSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, Görüş dergisinde güncel ekonomik, sosyal, siyasi ve kültürel meseleler derinlemesine ele alınacak, ilgili konularda analitik yazılara ve değerlendirmelere yer verilecek. Farklı ilgi alanlarına hitap edecek dergide, sosyal ve kültürel konular, edebiyat, sanat dünyasından izler de görülebilecek.