BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,91
ALTIN 2.437,61
HABER /  GÜNCEL

O da kaleci bu da kaleci

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbinin kaderini "1 numara farkı" belirledi! Franco ile Volkan geceye damgasını vurdu.

Abone ol
Selçuk Şahin’in 35 metreden kaleye gönderdiği topun şiddeti 51 kilometre olarak tesbit edildi. Ancak G.Saray’ın Arjantinli file bekçisi Leo Franco, neredeyse ‘tıngır mıngır’ gelen bu topu kalesine ‘buyur’ etti.

Oynadığı son 5 maçta kalesini gole kapatan Volkan Demirel ise, 90+1’de klasını konuşturdu. Genel olarak G.Saray forvetlerine pek pozisyon vermeyen F.Bahçe savunmasının unuttuğu Keita, ceza alanının 1 metre içinde topla buluştu. Fildişili yıldızın 17 metreden 107 kilometre hızla ağlara yönelen nefis şutunda, Volkan adeta uzayarak Fenerbahçe’yi kritik galibiyete taşıyan kurtarışı yaptı.

YAKTIN BİZİ FRANCO!
Derbiyi kaybeden Galatasaray’da başkan Adnan Polat ve yöneticiler oldukça öfkeli... Kaleci Leo Franco’nun yediği hatalı gol sonrası yanındakilere dönen Adnan Polat’ın sinirli bir şekilde yakındığı belirtildi.

Galatasaray Başkanı’nın birlikte maçı izlediği Fenerbahçeli yönetici Ali Koç’a dert yandığı ve Leo Franco’yla ilgili, “Yaktı bizi” ifadesini kullandığı iddia edildi. Polat’ın Arjantinli kaleciyle ilgili olarak, “Böyle bir golü bu kadar profesyonel bir kaleci nasıl yer anlamıyorum. Bu hata yüzünden hem maçı kaybettik hem de şampiyonluk yolunda yara  aldık” dediği belirtildi.
 
“ATTIKLARI İLK GOL OFSAYT DEĞİLMİŞ”

Maçtan sonra şeref tribününlerinden soyunma odasına doğru inen merdivenlerde yöneticilerle durum değerlendirmesi yapan başkan Adnan Polat’ın, mağlubiyet nedeniyle oldukça öfkeli olması dikkat çekti.

Futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel’in, “Son dakikadaki pozisyon penaltıymış. Gözlemciler bile penaltı olduğunu görmüş” şeklindeki itirazlarına karşı çıkan Galatasaray Başkanı Adnan Polat, “Bırak Haldun, ne anlatıyorsun? O pozisyon neticeyi mi değiştirecek? Onların da ilk yarıda attığı gol ofsayt değilmiş” diyerek cevap verdi.