BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Türklerin Abramovichi

Yunan spor gazetesi Fenerbahçe'ye övgüler yağdırdı. Aziz Yıldırım'ın gücünü anlatmak için verdikleri örnek çok çarpıcı.

Abone ol Yunan spor gazetesi Sport Day, Aziz Yıldırım için 'Türkler'in Abramovich'i' ifadesini kullandı.

Başkan Aziz Yıldırım’ı, “Türkler’in Abramovich”i olarak gösteren gazete, “İsterse Recep Tayyip Erdoğan’ı bile başbakanlıktan indirebilir” diyerek gücünü anlatmaya çalıştı.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre: "Yunan spor gazetesi Sport Day, “Onlar Allah Allah, bizler ah vah” başlığını kullandı, Olympiakos’un, Fenerbahçe’nin yendiği Chelsea’ye yarım gol bile atamadığını yazdı.

Gazetenin yazarı Mihal Leanis, kaleci Volkan Demirel’i överken, “Sakın onu, eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile bir tutup antipati duymayalım” ifadesini kullandı.  

RONALDİNHO'YU BİLE ALABİLİRLER

Yıldırım’ın 90 milyon euro verip, Ronaldinho’yu nakit olarak Fenerbahçe’ye bağlamasına şaşmamak gerektiğini de vurgulayan Sport Day gazetesi, “Tabii bu gelirin esas kaynağı nereden geliyor, o da bilinmiyor” diye imalı bir cümle kullandı.

ABRAMOVİCH'E RAKİP

Aziz Yıldırım’ın, 4 lig şampiyonluğu, Şükrü Saracoğlu gibi 52 bin kişilik fevkalade bir stat ve 135 bin kişi kartlı taraftarın oluşmasını sağlayarak Fenerbahçe’yi büyüttüğünü yazan yorum-haberde son olarak, “Her kulüpte Aziz Yıldırım gibi bir başkan olsa, Roman Abramovich’e çok rakip çıkacak. İnanın bu yalan değil” cümlesi kullanıldı.