BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Kalli ile iplerin koptuğu an

İstifanın perde arkası aralandı. Adnan Polat futbolculardan bin ah işitince, soluğu Kalli'nin yanında aldı.

Abone ol

Başkan Adnan Polat dün akşam saatlerinde futbolcularla tek tek toplantı yaptı. Futbolcular Alman hocayı şikayet etti. Polat bunun üzerine Feldkamp'tan bazı isteklerde bulununca ipler koptu ve o anda tecrübeli hoca istifasını verdi.

Galatasaray'ı yakından takip eden Kadir Çetinçalı'nın anlattıklarına göre olay dün akşam gelişti: Uzun süren görüşmelerde yerli-yabancı bütün oyuncular, Feldkamp'ın kendileri ve takımla oynadığını, bunun sinir bozucu boyuta geldiğini belirttiler.

POLAT'A ŞİKAYET YAĞDI

Yersiz oyuncu değişiklikleri, bazı futbolcuların alışık olmadığı mevkiilerde oynatılması sabırları taşırırken, oyuncuların başkan Polat'a "Bizimle oynuyor, sinirimizi bozuyor, oyuncu değişiklikleri hep yanlış. Bazı arkadaşlar hiç alışık olmadıkları yerde oynatılıyor ve taraftarların önüne atılıyor. Bizi hep yanlış oynattı. Kalli olmazsa şampiyon oluruz. Yoksa sonumuz kötü" diye konuştakları öğrenildi.

Kaptanlar Hakan Şükür ve Hasan Şaş'ın yanı sıra yabancı oyuncular Nonda, Song ve Lincoln'ün de "Bu adamla bizim başarıya ulaşmamız mümkün değil" dedikleri ve "Gereksiz kaprisleri var. Maçlara motive olamıyoruz" ifadesini kullandıkları bildirildi.

POLAT'IN FUTBOLCULAR ADINA TALEPLERİ KALLİ'Yİ ÇILDIRTTI

Bu gelişmeler üzerine Adnan Polat, sezon başından beri Feldkamp'tan memnun olmayan yöneticilerin de ısrarı üzerine, son olarak Feldkamp ile görüştü. Polat'ın "Artık ön libero deneme, Nonda'ya şans ver. Futbolcularla iyi geçin" gibi sözleri üzerine Kalli'nin "İşime karışmayın. Ben bu ortamda çalışamam" diyerek istifa etti. Kalli'nin bugüne kadar her zaman destekcisi olan Polat ise "Tamam. Ancak yardımcın Ahmet Akcan da istifa etsin" diye konuştu.