BIST 10.083
DOLAR 32,50
EURO 34,90
ALTIN 2.441,84
HABER /  POLİTİKA

MHPye hakkını helal etmedi

Erman Toroğlu yeni bir yarışma programını sunacak.. Sivri dilli spor yorumcusu bu kez MHP'lileri kızdırdı.

Abone ol

Spor ve medya dünyasının renkli ve sivri dilli ismi o. Sıradışı sözleri ve kimi zaman kızdıran yorumlarıyla gündeme gelen bir yormcu.. Şimdi televizyon dünyasına girdi. Tıpkı Ahmet Çakar gibi.. Yarışıp para kazanmak isteyenleri düelloya çağırıyor.

Yarışma önümüzdeki hafta Kanal D'de başlıyor. Milliyet'ten Bayram Kaygusuz, Erman Toroğlu ile röportaj yaptı. Toroğlu yarışma programı hakkında bilgiler verirken, siyasete dair söyledikleri MHP'lileri kızdıracak gibi..

MHP'YE HAKKINI HELAL ETMİYOR

Hatıralarımı yazmak istiyorum. Çünkü çok bilinmeyen var bende, iki ihtilal gördüm. Ankara’da büyüdüm. 555 K’yı gördüm. 5. ayın 5. günü, saat 5’te Kızılay’da ilk talebe hareketlerinin başladığı dönemde itfaiyeden su yedim. Deniz Baykal’ın Adnan Menderes’in yakasına yapıştı dedikleri sene... Ayrıca aslında o sarılan Deniz Baykal değildi. 68 kuşağı iyi bilir babam da politikanın içindeydi. Rahmetli İsmet İnönü ile fotoğraflarım vardı ama onları bulamıyorum. Devlet Bahçeli benim sınıf arkadaşım. Bunların da içinde yer alacağı kitap yazmayı düşünüyorum. Ama bu seçimlerde MHP beni hayal kırıklığına uğrattı. Onlara verdiğim oyu helal etmiyorum.

LIGHT HAKEM OLACAK

Burada tarzım Erman Toroğlu tarzı. Ama Maraton’daki gibi bir sinirlilik hali yok. Burada tam hakemlik yapıyorum. Tabii biraz daha light hakemlik yapıyorum. Yarışmacılar soruları kitledikten yani pullarını koyduktan sonra ben devreye giriyorum.