BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,89
ALTIN 2.441,89
HABER /  EKONOMİ

Cepteki rekabet halka yarıyor

Cep telefonu oparatörleri birbiri ardına kampanyalar başlattı. İşte o kampanyalar.

Abone ol

Cep telefonu operatörleri birbiri ardına yaptıkları kampanyalarla müşteri tavlamaya çalışıyor. Vodafone'un bedava konuşma hediye eden, Turkcell'in de cep telefonundan sabit telefonu aramayı ucuzlatan kampanyasını, Avea'nın ev ve iş telefonlarıyla 30 dakika ücretsiz konuşturan kampanyası takip etti.

EK ÜCRET YOK

Avea faturalı hat aboneleri, yurtiçinde nerede olurlarsa olsunlar, Türkiye'deki tüm ev ve iş numaralarını 30 dakika ücretsiz arayabilecek. Abonelerin bu kampanyaya katılabilmesi için herhangi bir ek ücret ödemesi veya herhangi bir işlem gerçekleştirmesi gerekmiyor. Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak, "Türk Telekom ve Avea sinerjisinin sonuçlarını görmeye başlıyoruz. Avea bu kampanya ile 19 milyonu aşkın ev ve iş numarasını ücretsiz aratıyor" dedi.

DAKİKA DAĞITIYOR

Vodafone da, 'Geyikli Kampanya' kapsamında abonelerine toplam 1 milyar dakika konuşma süresi hediye ediyor. Tüm aktif Vodafone abonelerinin yararlanacağı kampanyaya katılmak için tek koşul, kullanıcıların farklı tarih ve saatlerde Vodafone'dan gelen SMS'e 1 saat içinde yanıt vermeleri. Aboneler, hediye dakikaları diğer Vodafone aboneleriyle konuşarak kullanacak.

EVTURKCELL'LE 5 KURUŞA KONUŞ

Turkcell ise, 'EvTurkcell' adı verilen yeni servisiyle, bir adresi 'eviniz' olarak belirliyor ve bu adresten Türkiye'nin her yerindeki sabit hatları dakikası 5 kuruşa aramanızı sağlıyor. Kampanyadan faydalanmak için 7.5 YTL sabit ücret ödeniyor.