BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.436,94
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Türkiye Seval öğretmeni konuşuyor

Bor İlçesi Başpınar İlköğretim Okulu öğretmeni Seval Eroğlu'nun yaptığı Çanakkale konuşması internette tık rekoruna koşuyor..

Abone ol

Çanakkale Zaferinin 95. Yıldönümünde Bor İlçesi Başpınar İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Seval Eroğlu’nun yaptığı konuşma internet de video paylaşım sitelerinde tıklanma rekoru kırıyor.

Seval öğretmenin tüyleri diken diken eden konuşması, Hüseyin Nihal Atsız’ın Kahramanlık şiirinden alıntı ile başlıyor. Seval öğretmenin konuşması öğrencilerin katılımı ile zafere yakışır bir program oluyor.

Eroğlu yaptığı konuşmadan dolayı bir çok kurum, kuruluş ve şahıslardan takdir aldı. Onlarca kişi ziyaret etti, çiçek gönderildi. Yüzlerce tebrik mesajları iletildi. Çeşitli Üniversitelerden gençler ziyaret dilek ve tarihlerini belirttiler.

Ziyaret eden kurumlardan birisi de Türk Eğitim Sen Niğde Şube Başkanlığı oldu.

Çanakkale’yi “geldiler, gördüler, döndüler” diye üç kelimeyle özetleyen Seval öğretmene, Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan Uğraş tarafından çiçek sunularak tebrik ve teşekkür edildi. İhsan Uğraş, okulun öğretmenler odasında Seval Eroğlu'nu tebrik ederek; "Bu çiçeği başta Genel Başkanımız Sayın İsmail Koncuk, Türk Eğitim-Sen Genel Merkez Yönetimi, Türk Eğitim-Sen Niğde Şubesi ve yüz altmış bin Türk Eğitim-Sen üyesinin tebrik ve teşekkür nişanesi olarak takdim ediyorum" dedi.

 

SEVAL ÖĞRETMENİN TIKLANMA REKORUNA KOŞAN KONUŞMASINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN