BIST 10.308
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.403,62
HABER /  GÜNCEL

Türkiye rahat bir nefes aldı

Son bir kaç gün içinde 6 kişiyi pompalı tüfekle öldürdüğü iddia edilen iki kişi yakalandı

Abone ol

Sakarya, Bursa ve İzmit'te 3 kişiyi, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 2 kişiyi, Mersin'in Tarsus ilçesinde de otomobilini gasp ettikleri sürücüyü öldürdükleri iddia edilen 2 kişi takip sonucu yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Ankara-Konya yolunun 8. kilometresi üzerindeki bir petrol istasyonuna gece geç saatlerde gelen kişi ya da kişiler pompalı tüfekle ateş açarak istasyonda çalışan Ender Aycık (27) ile Necati Yücel'i (26) öldürdü. Olay yerine gelen güvenlik ekiplerinin incelemesi sonucu, söz konusu kişi ya da kişilerin 33 NZ 802 plakalı otomobille kaçtıkları tespit edildi ve bu araç takibe alındı. Söz konusu otomobilin Kızılcahamam yakınlarında seyrettiği tespit edildi.

Araçta bulunan kişiler takip edildiklerini anlayınca, aracı yakarak yaya olarak kaçmaya çalıştılar. Jandarma ekiplerinin takibi sonucu Mehmet K. (24) ve Yiğit B. (29)yakalandı. Mehmet K. ve Yiğit B'nin kullandıkları 33 NZ 802 plakalı otomobili Tarsus'ta gasp ettikleri, otomobilin sürücüsünü de öldürdükleri iddia edildi.

Söz konusu kişilerin Sakarya, Bursa ve İzmit'teki cinayet olaylarını da işledikleri öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.