BIST 10.793
DOLAR 32,18
EURO 34,80
ALTIN 2.408,67
HABER /  GÜNCEL

Türkiye-Hırvatistan maçı hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımımızın Hırvatistan ile oynayacağı maçın kanalı belli oldu

Abone ol

Euro 2012 play-off ilk maçında Türkiye, Türk Telekom Arena'da Hırvatistan'ı ağırlıyor. Bu kritik maçın hangi kanalda olacağı belli oldu.

ANTRENMANDAN ÖZEL KARELER...


A Milli Futbol Takımımız, Euro 2012 yolunda son dönemeçte. Euro 2012 play-off ilk maçı olan Türkiye-Hırvatistan maçı, STAR TV'den canlı olarak yayınlanacak. Bu kritik maç 11 Kasım Cuma günü saat 21.05'te başlayacak.

ÖNEMLİ OLAN GOL YEMEMEK

A Milli Takımımız'ın başarılı kalecisi Volkan Demirel, Hırvatistan maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel, "İki ayaklı bir maç, akıllı oynamak lazım, sakin oynamak lazım. Kendi evimizde gol yemeden, atabildiğimiz kadar golle gidebilirsek oraya, avantajı yakalayacağımızı düşünüyorum. Önemli olan içerde gol yemememiz, bunun için de sabırlı oynamamız gerekiyor. Kontrollü oynadığımız takdirde golü atacak arkadaşlarımız var. Burak olsun, Arda olsun, Umut olsun hepsi yetenekli arkadaşlar. Biz bir şekilde golü atarız ama kontrollü defans yaparsak ve sabırlı oynarsak bence istediğimize ulaşırız" diye konuştu.

KAZIM ÖZEL ÇALIŞTI

Bu arada A Milli Futbol Takımı, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri play-off turunda Hırvatistan ile 11 Kasım Cuma günü yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Milliler, bugünkü antrenmanı mücadelenin yapılacağı Türk Telekom Arena'da gerçekleştirdi. Teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde yapılan idmanda milli futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç oynadı. Sol arka adalesinde ödem olan Kazım Kazım, dün ilk defa sahada çalıştı. Kazım Kazım, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı özel bir çalışma yaptı.

A Milli Takım, Hırvatistan maçı hazırlıklarını bugün Fiyapı İnönü Stadı'nda gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak.