BIST 9.808
DOLAR 32,49
EURO 34,94
ALTIN 2.431,20
HABER /  GÜNCEL

Türkiye bu uçan tekmeyi izliyor

İstanbul'da halk otobüsünde şoförle tartışan yolcu demirlerden destek alarak şoföre uçan tekme attı. İşte o anlar;

Abone ol

İstanbul Anadolu yakasında seyir halindeki halk otobüsünün şoförü, dikiz aynasını kapatmaması yönünde uyardığı yolcudan uçan tekme yedi.

Otobüste bulunan yaklaşık 150 kişi, şoförün manevrasıyla kazaya kurban gitmekten kurtuldu. Öfkeli yolcu ise diğer yolcular ve şoför tarafından yakalanıp polise teslim edildi.

HINCIMI SENDEN ÇIKARMAYAYIM

Seyir halindeki otobüste bulunan bir yolcu ile şoför arasında aynanın kapanması nedeniyle tartışma yaşandı. Otobüsün ön kısmında ayakta duran yolcuyu aynayı kapatmaması yönünde uyaran şoför, beklemediği bir cevapla karşılaştı. Sinirli yolcu şoföre "Aşağı inmiyorum. Sinirliyim. Hıncımı senden çıkarmayayım" diye yanıt verince şoför ile tartışmaya başladı.

DEMİRLERDEN DESTEK ALARAK ŞOFÖRE UÇAN TEKME ATTI

Tartışmanın büyümesiyle sinirli yolcu seyir halindeki otobüsün demirlerinden destek alarak şoföre uçan tekme attı. Bir anda yolcu ve otobüs şoföre tekme tokat birbirine girdi. Bu sırada otobüste bulunan diğer yolcular da duruma tepki gösterdi. Sürüş emniyetini tehlikeye düşüren saldırgan yolcu, polis tarafından gözaltına alındı. Savcılığa sevk edilen yolcu, serbest bırakıldı.