BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.412,33
HABER /  GÜNCEL

Türkan Dizisi için şok iddia!

Türkan Saylan'ın hayatını konu alan ve bir türlü dizi günü ve saati aynı kalamayan 'Türkan' dizisi hakkında şok iddialar dile getirildi

Abone ol

Kanal D'nin tutunmaya çalışan dizilerinden olan 'Türkan' için hayli ilginç bir iddia gündeme geldi. Hürriyet yazarı Vahap Munyar köşesinde AKP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli ile yaşadığı bir diyaloğu paylaşırken, Gedikli diziyle ilgili hükümete gelen çarpıcı bir iddiayı dile getirmiş.

İddiaya göre, Türkan Saylan'ın hayatını konu alan diziye reklam vermek isteyen şirketler hükümetten çekindikleri için vazgeçmişler. Bülent Gedikli de bu iddiayı "Türkan'a verilen reklamlar az diye bizi suçlayanlar var" diye yakınarak anlatmış Hürriyet yazarına.

İddia karşısında rahatsızlığını dile getiren Gedikli bunun kesinlikle doğru olmadığını da vurgularken, olayın doğru olduğunu söyleyen gazeteciler de yok değil.

İşte o diyaloglar:

- Kanal D'de yayınlanan "Türkan" diye bir dizi varmış. Galiba Türkan Saylan'ın hayatını konu alıyormuş.
- Evet...
- Geçen gün bir yerde, "AK Parti Hükümetininin korkusuyla Türkan dizisine yeteri kadar reklam verilmiyor, şirketler hükümetten çekiniyor" dediler.
Yanımızda bulunan bazı gazeteci arkadaşlar bu durumu onayladı:
- Doğru olabilir...
Gedikli itiraz etti:
- Ne ilgisi var? Şirketler Türkan dizisine neden reklam vermesin? Biz verilen reklamlara nasıl karışırız. Belki de dizi yeteri kadar reyting alamadı, şimdi bize yükleniyorlar...
Türkan dizisini denk geldikçe izliyorum... Oturup reklam yayın süresi ya da şirket çetelesi tutmadım...
Ancak, bir televizyon dizisine dönük reklamlar için bile "hükümet korkusu"ndan söz edilmesi beni şaşırttı...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli'yi de şaşırtmış olmalı ki, bundan dert yandı...
AK Parti'nin hoşuna gitmeyen dizilere reklam verdi diye "başına bir iş gelen" ya da "sıkıntı çeken" şirketler oldu mu acaba?