BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Türk Telekom aboneleri dikkat! O uygulamaya bir hafta önceden geçiliyor

Türkiye'de 1 Ocak 2019 itibariyle yürürlüğe girmesi beklenen 'Limitsiz İnternet' uygulamasına Türk Telekom,1 hafta önceden başlamış durumda.

Abone ol

Türk Telekom, mevcut abonelerinin ek ücret ödemeden limitsiz internete geçirileceğini açıklamıştı. Ancak daha sonra açıkladığı limitsiz internet tarife fiyatlarıyla tüm internet kullanıcılarının tepkisini çeken Türk Telekom, abonelerini limitsiz internet uygulamasına geçirmeye başladı.

Türk Telekom Online İşlemler uygulaması ekran görüntüsüne göre Türk Telekom, mevcut internet abonelerini limitsiz internet sistemine geçiş yaptırdı bile.

Buna göre Türk Telekom kullanıcıları, 1 Ocak'ta başlaması beklenen limitsiz internet uygulamasına 1 hafta önceden geçmiş oldu. Konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

FİYATLAR  NE OLACAK?
Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, mevcut Türk Telekom abonelerinin 1 Ocak itibari ile sahip oldukları internet hızları korunmak koşulu ile limitsiz internet paketlerine geçirileceğini, bunun için abonelerden herhangi bir ek ücret talep edilmeyeceğini belirtmişti.

Aynı hafta içinde 1 Ocak’tan itibaren geçerli olacak limitsiz internet paketlerini açıklayan Türk Telekom, giriş paket olan 4Mbps için 59,90 TL ücret belirlerken, en üst paket olan 1000Mbps için 335,90 TL ücret belirlemişti.