BIST 9.693
DOLAR 32,51
EURO 34,76
ALTIN 2.494,16
HABER /  GÜNCEL

Türk jetleri UFO'larla 'it dalaşı' yapmış

Türkiye'de ilk kez üst seviyede askeri bir yetkili, UFO'nun varlığını kabul eden bir açıklama yaptı.

Abone ol

Bugüne kadar UFO gördüğünü açıklayan en üst düzey Türk yetkilisi ilk kez konuştu. Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş'un iddiasına göre, Türk jetleri sadece Yunan uçaklarıyla değil, UFO'larla da 'it dalaşı' yapmış! Yine aynı iddiaya göre, Türkiye'de yetkili makamlar, çok uzun yıllardır UFO'ları biliyor ve bunları NATO'ya bildiriyor!

Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, 1983 yılında sekiz arkadaşıyla birlikte uçuş esnasında, Balıkesir civarında bilinmeyen cisimlerle karşılaştıklarını söyledi. Habertürk'te UFO'ların tartışıldığı programa telefonla katılan Karakuş, cisimlerin bugünkü teknik ile uçuş yapmadıklarını iddia etti. Karakuş o geceyi şu sözlerle anlattı:

"1983 yılında bundan 23 yıl önce, Mayıs ayı olduğunu değerlendiriyorum. Mayıs ayında dört uçak, sekiz arkadaşımla Balıkesir-Denizli-Konya ve Eskişehir uçuşu yaptıktan sonra Adana'ya atış alanına gitmek için havalandık. Gece uçuşu olduğu için dört uçağın, arka arkaya dizilmesi söz konusu. Radar nedeniyle ve ikişer mil arayla, dört uçakla başladık. Balıkesir'e kadar hiçbir şey olmadı. Saatte 22'i civarında Balıkesir'e geldiğimizde sola dönüşle Denizli'ye doğru yöneldik. Bu esnada en arkadaki dört numaradaki arkadaşım, "bazı cisimler gördüğünü ne yapmam gerektiğini lazım" diye bana sormaya başladı. Bende ona dedim ki belki yardım isteyen bir uçak olabilir, ben "Balıkesir kanalına geçiyorum" dedim. Balıkesir kule bana dedi ki herhangi bir uçuşumuz yok dediler. Ben bunun üzerine belki sivil uçaktır diye düşündüm.

"UÇAĞA BENZEMİYORLAR"

Bu süre içerisinde UFO olduğu iddia edilen cisimlerin, kendileriyle birlikte uçuş yaptığını söyleyen Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, yaklaşık 15 dakika boyunca bu cisimlerin kendilerine eşlik ettiğini kaydetti. Karakuş, oldukça ilgi çeken konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

"Bunlar uçağa felan benzemiyor, üzerine gideyim dedi. Ben de bunun üzerine "dur herhangi bir harekette bulunma" diye uyardım. Bu arada bir arkadaşım ışıklarını söndürdü. Bu kez de üç numaraya yaklaştılar. Üç numara da ışıklarını söndürünce, bu kez iki numaraya gittiler. Ben tabi bu arada sağıma baktığımda kimse gözükmedi; ancak sarı bir ışık hüzmesi gördüm. Bu aşağı yukarı; bizi takipleri Balıkesir'den Denizli'ye kadar 15 dakika devam etti. İki numara da ışıkları söndürünce, benim yanıma geldiler. Ben de ışıklarımı söndürünce, bunlar sol tarafıma geçti. Sol tarafıma geçtiklerinde hüzmeler gitti, yerine uçak ışıklarına benzer dört beş tane ışık belirledi. Daha sonra ani bir çekişle kaybolup gittiler. Ben Konya ile görüştüğümde; daha bir kaç saniye bile geçmeden Konya Kule "biz üzerimde görüyoruz" dediler. Bu cisimlerin bildiğimiz teknikle gitmeleri mümkün değil. Daha sonra Ankara kule gördü, Esenboğa kule gördü. Daha sonra öğrendik ki bu cisimleri daha önce İstanbul'da Atatürk Kule görmüş. Bu şekilde bir olayla karşılaşmış olduk sekiz arkadaş. Daha sonra biz bunu rapor ettik ve muhtemelen NASA'ya gönderildi."