BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Türk basın mensuplarına ‘Mekke Gecesi’

Diyanet İşleri Başkanlığı, Mekke’de görev yapan Türk basın mensupları için ‘Mekke Gecesi’ düzenledi.<br/>Türkiye’den gelen hafızlar okudukla...

Abone ol

Diyanet İşleri Başkanlığı, Mekke’de görev yapan Türk basın mensupları için ‘Mekke Gecesi’ düzenledi.
Türkiye’den gelen hafızlar okudukları Kur’an-ı Kerim ve ilahilerle geceye ayrı bir renk katarken, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem Şimşek önemli bir görevi yerine getirirken hem de hac görevi yapan basın mensuplarına teşekkür etti.
Diyanet İşleri Başkanlığı’na ait Aziziye Bölgesi’nde bulunan bir otelin teras katında düzenlenen etkinliğe Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem Şimşek, Prof. Dr. Mehmet Emin Özavşar, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdür Vekil Ergun Yücel, Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Yüksel Salman, Teftiş Kurulu Başkanı Doç. Dr. İsmail Karagöz, Eğitim Dairesi Başkanı Dr. Fatih Kurt ve görevliler katıldı. Diyanet görevlileri ile basın mensuplarının aynı zamanda tanışıp kaynaştığı yemekli gecede Türkiye’den gelen hafızlar okudukları Kur’an-ı Kerim ve ilahilerle dinleyenleri huşu dolu saatler yaşattı.
Türkiye’nin dünyada ilk sırada yer alan bir hac organizasyonuna sahip olduğunu ve Türk hacı adaylarının hac farizasını en güzel şekilde yerine getirebilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem Keleş, basın mensuplarına da ifa ettikleri önemli görevden dolayı teşekkür etti.
(İHA)