BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Türk aile gurbetçileri ağlattı

Avusturya'da yaşayan gurbetçilerimiz bugün büyük bir aile dramı ile sarsıldı!

Abone ol

Avusturya'da tartıştığı karısı Kiraz'ı bıçakladıktan sonra polise teslim olan işsiz Türk Orhan Koçer, eşinin öldüğünü duyunca polis nezarethanesinde intihar etti.

Avusturya'nın başkenti Viyana'da yaşayan Koçer'in yakınları, Orhan'ın bir süredir işsiz olduğunu ve eşiyle sürekli tartıştığını belirterek, “Orhan'ın işsiz olmasına karşın eşi Kiraz çalışıyordu. Ancak sık sık tartışıyorlardı. Pazar gecesi de yine tartışmışlar ve Orhan karısı Kiraz'ı 9 bıçak darbesiyle yaraladıktan sonra polise gidip teslim olmuş” dediler.

Viyana polisi, Orhan Koçer'in pazar gecesi karakola gelerek eşiyle tartıştığını ve kendisini bıçakladığını söylediğini, verdiği adrese gittiklerinde Kiraz Koçer'in cesediyle karşılaştıklarını bildirdi. Yozgat ili Akdağmadeni nüfusuna kayıtlı olan Koçer'in ifadesi alındıktan sonra nezarethaneye konulduğunu belirten polis yetkilileri, Koçer'in eşinin öldüğünü öğrendikten sonra gözetim altında kaldığı odada yatak çarşafıyla kendisini asarak intihar ettiğini belirtti. Koçer ailesinin 7 yaşında Burcu ve 4 yaşında Osman adlı iki çocuğunun olduğu belirtildi. Burcu ile Osman'ı amcaları Yahya Yar'ın himayesine aldığı bildirildi.