BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Turist kızın taciz yalanı başına dert oldu

İyilik edeyim dedi, sarhoş olan turist kızları taksi tutup evlerine götürmeye kalktı. Ama sonu mahkemede bitti.

Abone ol

İsveçli turist Isabella M. ile kuzeni Michaela S., dün akşam bir diskoya eğlenmeye gitti. Gece geç saatlere kadar eğlenen İsveçli kızlar, içkinin dozunu kaçırınca sarhoş oldu. Isabella M. fenalık geçirince yanında bulunan kuzeni, bir süre önce alışveriş için gittikleri butikte tanıştıkları tezgahtar 17 yaşındaki S.A.'dan telefonla yardım istedi. Diskolar bölgesine giden S.A., Isabella M.'yi yürüyemeyecek halde görünce, taksi tutarak turist kızların tatil için kiraladıkları evlerine götürdü.

BİRDEN ÇIĞLIK ATTI

S.A. ile Michaela S., alkollü olan Isabella M.’nin ayılması için bir süre kolundan tutarak yürütmeye çalıştı. O sırada birden çığlık atan Isabella M., S.A.’nın kendisine parmakla cinsel tacizde bulunduğunu iddia ederek ağlamaya başladı.

Bunun üzerine panikleyen S.A. kızları bırakarak uzaklaştı. Isabella M. ise tacize uğradığını iddia ederek polise başvurdu. Gözaltına alınan S.A., ifadesinde kesinlikle tacizde bulunmadığını söyleyerek, “Sarhoş oldukları için cebimden taksi parası ödeyerek evlerine kadar götürdüm. Nankörlüğün bu kadarı da olmaz. Ne diyeceğimi bilemiyorum” dedi.

Yanlarında bulunan Englund’un kuzeni Michaela S. de, taciz iddiasını yalanlayarak, “Ben de o sırada yanlarındaydım. Taciz olayını görmedim” diye ifade verdi.

Kuzenin bu ifadesi üzerine S.A., savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. (Hürriyet)