BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Turhal'da 4 park birden açıldı

Turhal Belediyesi tarafından düzenlenen 15. Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında, 4 parkın toplu açılışı törenle yapıldı.

Abone ol

Tokat'ın Turhal ilçesinde her mahalleye bir park sloganı ile yola çıkan Turhal Belediyesi 6. yılında 24. parkın açılışını yaptı.

Törende konuşma yapan Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, yeşile ve park yapımına önem veren bir anlayışa sahip olduklarını belirterek, "Turhal Belediyesi kurulduğu günden bugüne dek büyük küçük toplam 38 park yapılmış iken biz 6 yıl içinde toplam 24 park yaptık. Ayrıca Turhal'da ilk defa spor parklarını biz oluşturduk. 6 yıl içinde halkımızın rahatlıkla spor yapabilmelerine imkan sağlamak için toplam 9 adet spor park yaptık.

Bugün açılışı yaptığımız parklardan Meydan Mahallesi Parkı 7 bin 100 metrekare, Gündoğdu Mahallesi Parkı 2 bin 300 metrekare, GOP Mahallesi Parkı bin 870 metrekare ve M. Fevzi Çakmak Mahallesi Parkı ise 2 bin 400 metrekare alana sahiptir. Biz her mahalleye bir park sloganıyla tüm mahallelerimize park yapımına devam edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından parkların açılış kurdelesini Başkan Gözen, AK Parti İlçe Başkanı İzzet Bozduman'la birlikte kesti.