BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Salihli'de 'Atık Kağıt Toplama' kampanyası

Manisa'nın Salihli ilçesinde bulunan Özel Salihli Koleji öğrencileri ve öğretmenleri, “Atık Kağıt Toplama” kampanyasına destek verdi.

Abone ol

Salihli'de bulunan Özel Salihli Koleji öğrencileri ve öğretmenleri Edak'ın 30 yıldır yürütmüş olduğu “Atık Kağıt Toplama” kampanyasına destek verdi.

1. kademe Müdür Yardımcısı Seval Irmak, “Atık kağıt toplama çalışması gelecek nesillere bırakılacak en güzel miraslardan birisidir. Yeşili ve çevreyi koruma adına yapılan çalışmalar çevre bilincinin oluşumunda, ağaç sevgisinin kazandırılmasında, çevreyi güzelleştirme alışkanlığının temellerinin atılmasında, tasarruf bilincinin kazandırılmasında önemlidir. Özel Salihli Koleji olarak duyarlı öğrenci ve öğretmen kitlesiyle örnek bir çalışmanın öncülüğünde çevredeki okunmuş gazete, dergi ve dokümanları toplayarak geri dönüşüm sağlama düşüncesiyle ağaçların kurtarılmasını hedefliyoruz” dedi.

Özel Salihli Koleji bu projenin ne kadar önemli olduğunu bilincinde olup, tüm öğrenci ve öğretmenler bu projeyi yürütmenin mutluluğunu yaşıyor.