BIST 10.557
DOLAR 32,19
EURO 35,15
ALTIN 2.426,38
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Turgut Özal Tıp Merkezi'nde düzenleme

Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nin yapılan çevre düzenlemeleriyle daha modern bir görünüme kavuşacağı bildirildi.

Abone ol

İnönü Üniversitesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bir süre önce Malatya Valiliğinin öncülüğünde MİAD ve Malatya Belediyesi'nin katkılarıyla yapılacak olan Hasta Yakınları Konukevi'nin anlaşması sağlanarak, bu anlamda hasta yakınlarının yaşadıkları sıkıntıları giderecek bir projeye başlanmıştı.

Bununla birlikte yapılan ücretsiz otoparkla hasta yakınlarının bir ihtiyacı daha karşılanmıştı. Turgut Özal Tıp Merkezi çevre düzenlemesi projesi kapsamında çeşitli türlerden 2 bin ağaç dikilerek başlatılan çalışmalar ile hastane etrafının daha yeşil ve modern bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor" denildi.

Açıklama şöyle devam etti: "Bu proje kapsamında hasta yakınlarının, hastaların ve hastane personelinin faydalanacağı dinlenme amaçlı kafeler, oturma grupları, kamelyalar, pergolalar ve süs havuzları yapılacaktır. Turgut Özal Tıp Merkezi etrafında yapılan çevre tanzimi ve peyzaj çalışması sonunda hastanenin görünümü daha modern bir yapıya sahip olacak. Hasta yakınlarının konaklama ve çevre düzeni sorununun da giderilmesi sağlanacaktır."