BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 35,07
ALTIN 2.446,88
HABER /  SPOR

Tuncayın golü güme gitti

Turkcell Süper Ligi'nin 4. haftasına hakemler hatalarıyla yine damgasını vurdu.

Abone ol

Turkcell Süper Ligi'nde yine bir şey değişmedi. Liğin 4. haftası geride kaldı. Hakem hataları yine futbolun önüne geçti.

Beşiktaş maçında Burak'ın elle attığı gol, verilen kırmızı ve sarı kartlar haftanın en çok konuşulan olayı oldu. Hatırlanacağı üzere Konyaspor geçen sezon Fenerbahçe maçında yine hakem hatası ile mağdur olmuştu. Her iki takım futbolcuları Zafer Önder İpek'e tepki gösterdi. Konyaspor cephesi hakeme ateş püskürdü.



İşte Okan Yılmaz'ın ofsayttan attığı gol öncesi pozisyon. Sakaryalı futbolcu topa vurduğu anda Okan, Fenerbahçeli savunma oyuncularının önünde.







Hakem hataları bununla sınırlı kalmadı. İsmet Arzuman da Önder İpek'ten geri kalmadı. Bir gün sonra Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray'ın attığı iki golün biri ofsayt diğeri de faul gerekçesiyle verilmedi. Ayrıca İliç'in düşürülüşüne sarı kırmızılı taraftarlar penaltı bekledi.

Gaziantepspor'un attığı bir gol de Song'a faul yapıldığı gerekçesiyle sayılmadı. Ancak buradaki faul tartışma konusu oldu. Bir hakem mağduru da Fenerbahçe oldu. Sakarya maçının il yarısında Tuncay'ın attığı gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Ancak ağır çekimde futbolcunun rakipleriyle aynı hizadan hareketlendiği gözlendi.

Tuncay aynıca ikinci yarıda kaleci ile karşı karşıya pozisyonda savunma oyuncusu tarafından yere indirildi. Tuncay rakip futbolcuya kırmızı kart beklerken hakem Kuddusi Müftüoğlu sarı kart gösterdi.

Sakarya'nın Okan Yılmaz ile attığı ilk golün ofsayt olduğu iddia edildi. Sakaryasporlu futbolcular da iki pozisyonda penaltı itirazında bulundu.

Oktay Sağlam-İnternethaber