BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.397,14
HABER /  MAGAZİN

Serdar Ortaça AK Partiden davet

AK Parti Grup Başkanvekili Salih Kahusuz, Serdar Ortaç'a, siyasi teklifte bulundu.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı Gökkuşağı reklarasyon alanında Ankaralılar'a konser veren pop sanatçısı Serdar Ortaç'a AK Parti'den siyaset teklifi geldi. Ortaç, siyasete şu anda giremeyeceğini söyledi.

Geceye, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, eşi Nevin Gökçek, Ankaraspor Kulüp Başkanı Hilmi Gökçınar ve binlerce Ankaralı katıldı. Açılışın ardından protokol, dükkanları gezerek alışveriş yaptı. Başkan Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, Gül'ün eşi Hayrunnisa Gül ve Mehdi Eker'in eşine gümüş bilezik satın aldı.

Daha sonra Gökkuşağı terasında AK Parti Grup Başkan Vekili Kapusuz, Ortaç'a siyasete girmesi için teklif götürdü. Ortaç, Başkan Gökçek'e 'Sayın Başkanım ben siyaset yapabilirmiyim' şeklindeki sorusu üzerine Gökçek, "Böyle daha çok seviliyorsun. Siyasete girersen bir partinin yanında olursun hayranların azalır" dedi. Daha sonra Kapusuz ise Ortaç'a "Sayın Ortaç, AK Parti'de siyaset yapmaya davet ediyorum" teklifi üzerine Ortaç, şu anda siyasete girmesinin çok zor olduğunu söyledi.

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Gül, konuşmasında ise Ankara'nın her geçen güzelleştiğini Başkan Gökçek'in çalışmalarından dolayı teşekkür ettiklerini ifade ederek, "Sayın Gökçek'in Ankara'ya hizmetini herkes biliyor ve takip ediyor. Böyle güzel bir reklarasyon alanını hizmete açtığından ve Ankaralılar'a kazandırdığından dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.