BIST 10.303
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.408,48
HABER /  MAGAZİN

Tuncay kiminle yakalandı?

Middlesborugh'ta zor günler geçiren milli futbolcu Tuncay Şanlı, İstanbul gecelerinde stres atıyor.

Abone ol

CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Genel Sekreteri Mehmet Sevigen'in kızı Selen Sevigen'le aşk yaşayan futbolcu Tuncay Şanlı, önceki gece sevgilisi Selen Sevigen'le yakalandı.

Bir yeri dışında her yerinin orjinal olduğunu iddia eden güzel manken kim? Sonraki sayfada..

[PAGE]

ESTETİK HARİKASI MI?

Aysun Kayacı, estetik harikası olduğu iddialarını yalanladı. Hürriyet gazetesinin haberine göre; Kayacı, "Burnum dışında her yerim orijinal. 10 yıl önceki resimlerime bakıp dirseklerine, böbreklerine kadar estetik demelerinin bir alemi yok" dedi. Estetik doktorlarına ellerinde kendi resimleriyle giden bayanları doktorların kendi işlerine geldikleri için Aysun'un yanakları dudakları orijinal demediklerini öne süren Kayacı, "Estetikle herkes ben gibi olabilseydi etrafta onlarca Aysun Kayacı olurdu" şeklinde konuştu.


 


15 gün sonra Kürtçe parçaların yer alacağı albüm çıkaracak olan ünlü kim? Haberin devamında.

[PAGE]

Bursa Uludağ'da düzenlenen ‘Whitefest programı' öncesi açıklamada bulunan İbrahim Tatlıses, 15 gün sonra Kürtçe parçaların yer alacağı bir albüm çıkaracağını söyledi.

Sevgililer Günü'ne salaklık diyen medyatik şovmen kim? Haberin devamında..

[PAGE]

'Sevgililer Günü' tam bir salaklık

Önce zenginleri, sonra da yapımcıları görgüsüzlükle suçlayan Okan Bayülgen, bu kez de 'Sevgililer Günü'ne taktı. Ünlü şovmen, 'Gidip bir şeyler satın alma derdi var. Şimdi '14 Şubat'ı protesto edelim' desek 'Sen bu kriz ortamında niye ekonomiye darbe vurmaya çalışıyorsun' diye bizi tefe koyarlar. Bu tam bir salaklık. Yabancılardan her türlü salaklığı almak zorunda mıyız?' dedi.

4 ay sonra baba olacak müzisyen haberin devamında

[PAGE]

Ayşe Şule Bilgiç beş aylık hamile. Kasımda evlenen çift yaklaşık dört ay sonra anne baba olacak.

Tan Sağtürk'ün sevgisilinden şok hareket. Haberin devamında..

[PAGE]

Gazetecilere parmak gösterdi

Oyuncu sevgilisi Bergüzar Korel’den olaylı bir şekilde ayrılan Tan Sağtürk, dansçı ve Fransız olduğu iddia edilen yeni kız arkadaşıyla, Taksim Beyoğlu’da yağmur altında yürürken Star Tv’de yayınlanan Mega Magazin kameralarına yakalandı. Tan Sağtürk, yeni ilişkisiyle ilgili soruları yanıtsız bırakırken, yanında yürüyen kız arkadaşının Tan’ın koluna girdiği de dikkatlerden kaçmadı. Sürekli kameraya bakan genç bayanın, parmağıyla yaptığı çirkin hareket herkesi şoke etti.

Mehmet Ali Erbil kaç yaşına girdi? Sonraki sayfada

[PAGE]

Erbil 52 yaşında

M. Ali Erbil, doğum gününü eşi Tuğba, kızları Sezin ve Yasmin'le Yeniköy'deki Emek Kafe'de kutladı.
Tuğba Erbil'in hazırlattığı sahne tasarımlı pastayı kesen Erbil, “1957'de Yeniköy'de doğdum. Aynı yıl Pelit Pastanesi açıldı. Yani yaşıtız. Ailem beni çok mutlu etti, çok teşekkür ediyorum onlara. Üç nesil buradayız” dedi.

Karizma dersi veren ünlü teknik adam kim? Haberin devamında..

[PAGE]

Terim'den karizma dersi!

Fatih Terim, "Ne Varsa Sende Var" programında izleyicilere karizma dersi verdi!
Milli akımlar Teknik Direktörü, sunucu Sedef İybar'ın karizmayla ilgili sorusu üzerine, zorlamayla karizmatik olunamayacağını söyledi.


Bahreyn'in Türk kraliçesi kim? Haberin devamında.

[PAGE]

Tuba el üstünde

Bahreyn Emiri tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen at yarışlarına davet edilen "Asi" dizisinin beğenilen oyuncusu Tuba Büyüküstün, burada kraliçeler gibi karşılandı.