BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Topbaştan gazetede ilanı aşk

Kadir Topbaş deli gibi aşık! Sevgililer gününü fırsat bildi ve aşkını gazetelerden ilan etti. İşte Topbaş'ın aşk ilanı...

Abone ol

14 Şubat Sevgililer Günü’nde, duygular gazete ilanlarında dile geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından "Uyku girmez gözüne yari güzel olanın" başlığı ile verilen tam sayfa ilan dikkati çekiyor. 

Topbaş, ilanında İstanbul’a olan sevgisini kelimelere şöyle döküyor:

"Seninle kaç sevgililer günü yaşadık İstanbul... Boğazını, sahillerini, tarihini değil, sadece en çileli günlerini de sevdim. Gecekondularında yaşayan mütevazı insanlarını sevdim, köprü trafiğinde sabırla beklerken süzülüp giden gemilerini seyretmeyi sevdim. Suya hasret günlerinde bakımsız sebillerini, şadırvanlarını sevdim. Sokaklarına çöp kokuları sindiğinde kokunu akasyalarında buldum senin.. O kokuyu sevdim. Sana hep inandım İstanbul. Çoklarının bıkıp usandığı günlerde bile. Ve zaman, benim gibi düşünenlere, sana inanan milyonlara, o tarihi fırsatı verdi. Görkemli geleceğine doğru yola koyuldun.

Ve gün geldi, senin gibi güzeller güzeli şehrin idaresi bana verildi. 

Bunu, görevlerin en onurlusu, en yücesi bildim. Bu görevi bana, seni kaprislerinle seven, her şeye rağmen sende yaşayan sade insanların verdi. ’İstanbullu olmak, İstanbul’u sevmektir’ diyenler verdi. Seninle 5 yılımı çalıştığımın farkına bile varmadan ama hep çalışarak geçirdim. Gece gündüz çalıştıkça seni daha çok sevdim. Sana hizmet etmek varken yorulmak da neymiş! Çünkü sen İstanbulsun. Şehirler güzelisin. 15 milyon aşığınla memleketin dört bir yanındaki sevdalınla... Sevgililer Günün kutlu olsun İstanbul."