BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.381,99
HABER /  GÜNCEL

Bakan Çelike soğuk duş

Bursa'da belediye başkan adayına destek için evleri dolaşan Bakan Faruk Çelik, ummadığı bir tepkiyle karşılaştı.

Abone ol

Emekli öğretmenden Bakan Faruk Çelik ve beraberindeki belediye başkan adaylarına tepki. Emekli öğretmen kendisine adayı tanıtan bakanın yanında AK Parti'yi gerici olmakla ima etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Nilüfer'in en lüks sitelerinden olan Saygınkent'teki vatandaşları çat kapı ziyaret ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Nilüfer Belediye Başkan adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer'i tanıttı.

Ziyaretlerin ilkinde Bakan Çelik'e kapıyı emekli bir kadın öğretmen açtı. Çelik'in, "(İyi akşamlar) demek için rahatsız ettim. Işıl Hanım, Nilüfer Belediye Başkan adayımız" demesi üzerine emekli öğretmen, başkan adayı Maydaer'e dönerek, "Ben Atatürk ilkelerine bağlı bir ülkenin, Atatürk'ün emekli bir öğretmeniyim. O yüzden sizi bu partiye yakıştıramıyorum" görüşünü dile getirdi.

Bunun üzerine Bakan Çelik ve Başkan Adayı Maydaer, teşekkür ederek, diğer daireleri ziyarete devam etti. Bakan Çelik, vatandaşlara tek tek adaylarını tanıtırken, site sakinlerinden kimileri içeri davet etti. Kimisi de ayaküstü çikolata ikramında bulundu. Başkan Adayları Maydaer ve Altepe, kapı önünde sohbet ettikleri vatandaşlardan seçimlerde destek istedi.