BIST 10.277
DOLAR 32,25
EURO 34,71
ALTIN 2.387,80
HABER /  SPOR

Tümerden kötü haber

Sezon başı hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Fenerbahçe'ye Tümer'den kötü haber

Abone ol

Hollanda'nın Arnhem kenti yakınlarındaki Dieren kasabasında çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, akşam antrenmanıyla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Kamp yapılan otele 15 kilometre uzaklıktaki Loenen kasabasındaki sahada yapılan antrenmana Tümer, Kemal ve Uğur Boral dışındaki tüm futbolcular katıldı.

Uğur Boral'ın kasığında bir ağrı oluştuğu ve bu nedenle akşam antrenmanına katılmadığı açıklandı. Futbolcular antrenmana her zamanki gibi koşuyla başlarken daha sonra yarım alanda tek kale maç yaptılar. Kanatlardan orta ve savunma çalışması yapan Fenerbahçeli futbolcuların antrenmanda çok neşeli olmaları dikkati çekti.

-TÜMER'DE KİREÇLENME ÇIKTI-

Bugün yapılan her iki antrenmana katılmayan ve Köln'de MR çektirdiği açıklanan Tümer'in, sağ dizinde kireçlenme olduğu bildirildi. Köln'deki Mediapark'ta çekilen MR sonrası doktorların, Tümer'in pazartesiye dek topla çalışma yapmaması yönünde görüş belirttiği açıklandı.

Tümer'in, çarşamba ve perşembe günü kampa katılacağı, cuma günü ise Köln'e giderek tedavisine başlanacağı bildirildi. Tümer'in muhtemelen takımla birlikte Türkiye'ye dönmeyerek, gelecek pazartesi gününe dek tedavisinin Köln'de sürdürüleceği ifade edildi.

Öte yandan Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex'in 3 aylık hamile olan eşinin Türkiye'de doğum yapmak istediği bildirildi. Alex'in, doğacak kız çocuğuna Antonia ismini vereceği belirtildi.