BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Tuğçe Kazaz suyunu çıkardı

Yunan sevgilisiyle evlenip Hristiyanlığı seçmişti. Eşinden boşanınca yeniden Müslümanlığa döndü. Kazaz değişimin suyunu çıkardı!

Abone ol

Uğruna Hıristiyan olduğu eşinden boşanma kararı alan Manken Tuğçe Kazaz, Kelime-i Şehadet getirip yeniden Müslüman oldu.

'VATANIM YUNANİSTAN' DEDİ

2005'te kilisede evlendiği Yunan oyuncu Yorgo Seitaridis için Hıristiyan olan Tuğçe Kazaz, bu uğurda ailesini kaybetmeyi göze almıştı. "Vatanım Yunanistan, adım Maria" sözleriyle tepki çeken Tuğçe Kazaz, Türkiye'ye dönmekle kalmadı, yeniden Müslüman oldu.

Geçtiğimiz gün Kelime-i Şehadet getiren Tuğçe, bu anı kameraya aldı. İstanbul'da bir otelde kalan Tuğçe'nin Müslüman olma nedeninin altında Türkiye'de iş bulamama korkusunun yattığı söyleniyor. 

ARTIK KIZIM DEĞİL 

Hıristiyan olunca ailesinin reddettiği Tuğçe Kazaz, yeniden Müslüman olunca annesinin gönlünü aldı. Ancak babası ile babaannesi Tuğçe'yi affetmeyeceklerini söylüyor.

SİBEL CAN ARABASINDA GİZLİ GİZLİ AĞLARKEN YAKALANDI...
DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

SİBEL CAN NEDEN AĞLADI?

Sibel Can geçtiğimiz akşam Kanal 1 ekranlarında yayınlanan 'Hey Canlı' kameralarına yakalandı.

Gecenin bir yarısı sanatçının otomobilini park etmiş halde gören muhabirler gördükleri manzaraya inanamadılar. Can, müziği sonuna kadar açmış ve hıçkıra hıçkıra ağlıyordu...

Bir anda kameraları görünce göz yaşlarını sildi ve "Kötü bir şey yok. Sadece bir şarkı dinliyordum ve çok duygulandım" dedi.

Ünlü sanatçıyı duygulandıran şarkının ise Gülşen'den aldığı ve albümünde okuyacağı şarkı olduğu öğrenildi.

SİBEL CAN AĞLARKEN KAMERALARA YAKALANDI. O GÖRÜNTÜLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!
[PAGE]

PROGRAMI TERK ETTİ...
Yavuz Bingöl’le yeniden barıştığı haberlerini sürekli yalanlayan Burcu Kara, yine aynı konu nedeniyle geçen hafta konuk olduğu “Medyatik” programını terk etti.

Gazze halkına yardım amacıyla Kara’nın katıldığı programa telefonla bağlananlardan biri de eski sevgilisi Yavuz Bingöl’dü. Konuşma süresince gerilen Kara “Ben buradayken nasıl telefon eder? Sürekli katıldığım programları arıyor” diyerek tepkisini gösterdi.

PINAR ALTUĞ DOĞUMDAN SONRA MİNİ ETEKLE
GÖRÜNTÜLENDİ...
HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

HİÇ DOĞUM YAPMIŞ GİBİ DEĞİL

Pınar Altuğ ile eşi Yağmur Atacan, bir haftalık kızları Su'yu, ilk kontrol için hastaneye götürdü. Pınar Altuğ, mini eteğiyle son derece formda göründü.

Doğum yapmış bir kadın olarak oldukça az kilo aldığı gözlenen Pınar Altuğ, bebeği ile çok mutlu görünüyordu.

Çift, geçtiğimiz günlerde de bebekleri ile objektiflere ilk kez poz vermişlerdi.

YÜZÜNE GORİLİN ÇİŞ YAPTIĞI ÜNLÜ KİM?
DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

YÜZÜNE GORİL ÇİŞ YAPTI
Melek Baykal, katıldığı bir TV programında konservatuvar yıllarında yaşadığı ilginç bir anıyı izleyiciyle paylaştı. Öğretmenlerinin bir hayvanı taklit etmelerini istemesi üzerine gözüne bir gorili kestirdiğini söyleyen Baykal, anısını şu sözlerle anlattı:

"Elimde kağıt ve kalem, not tutmaya başladım. 'Goril koşmaya başladı' falan diye... Arkamda M. Ali Erbil, Selçuk Yöntem ve Tarık Ünlüoğlu gorili kızdırıyorlarmış. Meğer hayvan kızınca tükürürmüş... Ancak bu goril önce ortamda bulduğu dışkıyı suratıma attı, sonra yüzüme kustu, ardından da çişini yaptı. Hiçbir şey yapamadım. Hepsi ağzıma kadar girdi. Ben de iki gözü iki çeşme ağladım."

GECELERİ POLİSCİLİK OYNAYAN ÜNLÜ
DİĞER SAYFADA... 

[PAGE]


GECELERİ POLİSCİLİK OYNUYOR

Leman Sam, ilginç bir özelliğini açıkladı... Kendisine bir scooter aldığını söyleyen Sam, gece yarısı scooter ile gezip etrafı kontrol ettiğini söyledi. Trafik kurallarına uymayanları uyardığı halde kendisini ciddiye almayan sürücüleri tespit edip anında polise şikayet eden Sam, bu yöntemin hem trafik adına hem de sürücüler adına çok faydalı olduğunu söyledi.

Gözüne çarpan aksilikleri, yanlış park edenleri ve trafik kurallarını ihlal edenleri hedef alan ünlü sanatçıyı gören arkadaşları da, ''Aman dikkat, Leman geliyor sakın hata yapmayın'' diye espri yapıyormuş.

OKAN BAYÜLGEN'İN MÜTHİŞ KOPYA TEKNİĞİ... HABERİN DEVAMINDA

[PAGE]

BAYÜLGEN'İN MÜTHİŞ KOPYA TEKNİĞİ
 
Okan Bayülgen NTV'deki 'Sade Vatandaş' programında Galatasaray Lisesi'nde okurken sınıfça yaptıkları ve bir gelenek halinde süren kopya yöntemlerini anlattı.
 
İşte Bayülgen'in anlattığı o kopya yöntemi:

"Sınıfta sınav başladığı zaman herkes bir kağıdın üzerine bir şeyler yazar. Maç anlatır, aşk mektubu yazar vs. Asıl mesele şudur; hocanın yazdırdığı ya da tekzip olarak dağıttığı soruları dışarı çıkarabilmek. Dışarı çıkarıldığı takdirde ki çıkar, dışarıda bir heyet vardır. Encümen-i Daniş grubu vardır orada, ayrıca da yazıcılar vardır. 3-5 kişi soruları çözüyor, 5-10 kişi de bütün sınıf için onları yazar. Ben bir sene boyunca canlı yöntemi ile kopya çektiğim için, benim kağıdımı hep aynı adam yazar yazısını değiştirerek kendisininkine benzemesin diye. Yani bir sene boyunca hoca bütün kağıtlarımı yanyana koyduğu zaman aralarında hiç bir fark olmasın.

HOCALAR ENGELLEMEYE ÇALIŞTI AMA NAFİLE

Hocalar bunu engellemek için sistemler geliştirdiler. Fakat her sınavdan önce bir cam kırılır, kapı kırılır, oraya bir marangoz gelir ya da biri ayılıp bayılır. Bütün mesele hocayı ablukaya alıp beri yandan eski kağıtların gidip yeni dolu kağıtların gelmesidir. Yazıcılar tarafından şu da bilinir; Mesela, 'Okan kaç alacak?'. Her zaman 10 alamam. 'Bu sefer 6 yeter' diyoruz mesela. 6'lık yazıyorlar" (Televizyon Gazetesi)
 
HANDE YENER'E RAKİP GELİYOR!... DİĞER SAYFADA... 
[PAGE]


ALBÜM ÇIKARMAK İSTİYOR
 
Cine5’te yayınlanan Cine City programına konuk olan Irmak Ünal, ciddi bir teklif gelirse hiç düşünmeden albüm çıkaracağını söyledi.

ELEKTRONİK MÜZİK YAPMAK İSTİYOR
 
"Biri bana çok ciddi bir şekilde albüm teklifi yaparsa, iyice düşünürüm. Çünkü sahne, kendimi mutlu hissettiğim yer. Şarkı söylemeyi seviyorum. Niyetim elektronik müzik albümü yapmak. Hüseyin Karadayı da destekliyor beni. Söz yazmaya başladım. Nota bilmediğim için henüz müzikle ilgili bir şey yazamıyorum, ama öğreniyorum. Sürekli geliştiriyorum kendimi."

HANDE YENER'İN GİZLİCE ŞARKI SÖYLEYECEĞİ GAY KULÜP... HABERİN DEVAMINDA

[PAGE]


HANDE GAY BARDA SÖYLEYECEK

Ünlü şarkıcı, Engin Temel’in ölümünün ardından kapanma noktasına gelen Love Bar’da 20 Şubat gecesi sahne alacak.
 
Evinin önünde öldürülen Love Bar’ın işletmecisi Engin Temel’in eski mekanı zor günler geçiriyor. Cinayetten önce dolup taşan kulübün işletmecileri krizi atlatabilmek için çareyi gay’lerin yeni ikonu olan Hande Yener’i sahneye çıkartmakta buldu. Bunun için 30 bin TL’yi de gözden çıkarttı. Ünlü şarkıcı, teklifi şartlı kabul etti.

Konserin reklamının yapılmasını istemeyen Yener’in işletmecilerine “Sadece müşterilerinize haber verin. Basın bu mekanda konser verdiğimi duymasın” dediği öğrenildi. İşletmeciler sadece Facebook için afiş hazırlatıp altına “Hande Yener 20 Şubat’ta Love’da sahne alıyor” yazdılar. Notta ayrıca, Yener’in ilk kez bir gay clup’ta sahne alacağı için sürprizleri olacağı yazıldı.

FATİH ÜREK EVLENİYOR MU?
DİĞER SAYFADA... 

[PAGE]

  
FATİH ÜREK EVLENİYOR MU?
ABD'li bir bayanla evleneceği öne sürülen sanatçı Fatih Ürek, ABD'ye gitti.

Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli uçağı ile saat 11.45'te İstanbul'dan New York'a giden şarkıcı Fatih Ürek, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin "Evlenmeye mi gidiyorsunuz?" şeklindeki sorularına kaçamak cevaplar verdi.

Konser vermeye gittiğini belirten Ürek, "Evlenmeye gitmiyorum. Öyle bir şey olsa sizden saklamam" demekle yetindi.

SEDA SAYAN HAMİLE DEĞİLMİŞ
HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

SEDA SAYAN HAMİLE DEĞİLMİŞ

Seda Sayan, geçtiğimiz hafta sonu evliliğinin birinci yılını kutlamak için eşi Onur Şan ile gitttiği Uludağ’da ’Hamile misiniz?’ sorusuna şu yanıtı vermişti: Evet hamileyim, Adını kız olursa Seda Naz,erkek olursa Yiğit Onur koyacağız’.

Seda Sayan, bugün bunun şaka olduğunu belirterek "Bana sürekli bu soruyu soruyolar. Ben de çok sıkıldım ve ’ Evet hamileyim’ dedim. Ama bu sözlerimin sonunda bunun şaka olduğunu söyledim. Ayrıca ben hamile olsam , kendi programında söylerim. Bunun ekmeğini kendim yerim. Son kez söylüyorum. Şu anda çocuk düşünmüyoruz. Zaten hamile kalsam bile 3 ay nazar değmesin diye kimseye söylemem." dedi.

ŞEVKET'E HACİZ ŞOKU... HABERİN DEVAMINDA
[PAGE]

ŞEVKET'E HACİZ ŞOKU

Yaprak Dökümü’nde ’Şevket’ karakterini canlandıran ve çekimleri aksattığı gerekçesiyle kadrodan çıkarılan oyuncu Caner Kurtaran, 115 bin TL’lik icra şoku yaşıyor.

HEM KADRODAN ÇIKARILDI, HEM İCRAYA VERİLDİ

Kelebek'in haberine göre, Kurtaran, borcunun olmadığının tespiti için dava açtı. Avukatı aracılığıyla Şişli Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvuran Caner Kurtaran, Şişli 6’ncı İcra Müdürlüğü’nün başlattığı icra takibinden daha önce sözleşmeli olarak çalıştığı Ay Film Yapım Şirketi’nden gelen haciz ihbarnamesiyle haberdar olduğunu savundu.

115 bin TL’lik bononun icra kasasında bulunmadığını savunan Kurtaran, "Bu bononun dosyada bulunan fotokopisi incelendiğinde üzerindeki yazılar, rakamlar ve imzaların bana ait olmadığı, başkasının elinin ürünü olduğu anlaşılmıştır. Davalı Abdülkadir Oruç’u da tanımam" dedi. Kurtaran, kendisinden icra yoluyla istenen 115 bin TL’nin yüzde 40’ını da tazminat olarak istedi.