BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Cimbomda sakatlar ordusu

Galatasaray'da Sivasspor'a elenmenin üzüntüsüne, Barış Özbek'in sakatlığı tuz biber ekti.

Abone ol

Barış Özbek'in dizindeki rahatsızlığı cumartesi günü oynanacak olan Kayserispor maçında forma giymesini engelleyecek düzeyde. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada Barış'ın dizindeki sakatlığının korkutucu olmadığı ve ameliyata gerekecek bir durum oluşturmadığı bildirildi. Ne var ki genç futbolcunun Kayserispor maçında oynamasının riskli olduğu öğrenildi.

Sakatlığı yılan hikayesine dönen ve bir türlü iyileşmek bilmeyen Linderoth ise bu sabah yapılan antrenmanda takım arkadaşları ile birlikte çalışmada yeraldı. Ancak Linderoth yaklaşık 1 aydır, iyileşti açıklamalarının ardından yeniden tedavi sürecine giriyor ve maç kadrosunda yeralmıyor. Geçtiğimiz hafta Denizlispor deplasmanında 18 kişilik maç kadrosunda yeralan ancak Skibbe tarafından şans verilmeyen Linderoth bu maç sonrasında yine Sivas'a gitmedi ve tedavisini sürdürdü.Antrenmanın ana bölümünde Sivasspor karşısında forma giyen oyuncular yenilenme çalışması yaparken dünkü karşılaşmada oynamayan oyuncular teknik çalışma yaptılar.

Sivasspor'a kupada elenmenin şokunu atlatmaya çalışan sarı kırmızılılar bu saboh yapılan çalışma ile Kayserispor maçı hazırlıklarına başladılar. Sakatlığı nedeniyle Sivas'a götürülmeyen Milan Baros antrenmana kontrollü olarak katıldı. Yine Sivas'ta olmayan Servet ve Ferdi Elmas'ta takımla birlikte antrenmanda yeraldılar.

Sakatlıktan yeni kurtulmuş olan genç Semih Kaya antrenmanın sonlarında, ayak bileğine aldığı darbe sonucu bileği burkulduğu için çalışmayı tamamlayamadı. Semih'in tedavisine sağlık merkezinde başlandı.

Hafif gribal enfeksiyon geçiren Yaser Yıldız antrenmana katıldı. Çalışmanın sonunda sağ arka adalesinde sertleşme oluşan oyuncunun tedavisine Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde başlandı.

Hafif sakatlıkları bulunan Ümit Karan, Sabri ve Aydın ise takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde çalışmayı sürdürdüler. Diğer sakat oyuncular

Hasan Şaş, Uğur Uçar, Harry Kewell ve Cassio Lincoln fizyoterapistler eşliğinde takımdan ayrı çalıştılar.

Dün oynanan Sivasspor karşılaşmasının ilk yarısında sol uyluk arka adalesinde zorlanma oluşan ve maçı tamamlayan Fernando Meira, sağ ayak tarak kemiğine aldığı darbe sebebiyle ödemi bulunan Mehmet Topal, sağ ayak tarak kemiğine darbe alan Hakan Balta ve sağ ayak bileğine darbe alan Mehmet Güven ise tedavilerinin ardından dinlendirildi.