BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,62
ALTIN 2.391,92
HABER /  SPOR

Larissada mutlu bir Türk

Larissa'da Tümer Metin Bayramı yaşanıyor. Taraftarların omuzlarda karşıladığı Tümer neler söyledi?

Abone ol

Fenerbahçe'den Yunanistan'ın Larissa takımına transfer olan Türk futbolcu Tümer Metin, ''Larissa'da bulunduğu için mutlu olduğunu'' söyledi.

Tümer, dün sabaha karşı 02.30 sularında vardığı Larissa'da, takım taraftarlarınca tezahüratlar ile karşılandı.

Larissa'da, 2007 - 2008 döneminde de yarım sezon forma giyen Türk futbolcu, yaptığı açıklamada, ''Larisa'ya geri döndüğüm için çok sevinçliyim. Burada bulunmamın nedeni geçtiğimiz sezon Larissa'da yaşadığım güzel günler. Takıma yardım etmeye hazırım'' şeklinde konuştu.

''Larissa'nın AEK Atina takımına karşı önümüzdeki pazar günü vereceği mücadelenin önemli olduğunu'' vurgulayan Tümer, ''Şu an için öncelikli konunun AEK'e karşı galibiyet almak olduğunu'' sözlerine ekledi.

Öte yandan, Larissa Kulübü yetkilileri, AA muhabirine yaptıkları açıklamada, Larissa'da 20 numaralı formayı giyecek olan Tümer'in geçtiğimiz hafta oynanan bir karşılaşmada bacağına aldığı darbenin sorun yarattığını kaydettiler.

Yetkililer, Tümer'in fizyoterapi göreceğini belirttikleri açıklamalarında, Türk futbolcunun pazar günü AEK'e karşı oynanacak karşılaşmada sahaya çıkamayacağını da belirttiler.