BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,77
ALTIN 2.490,72
HABER /  MAGAZİN

Tuğba Özay eski partisi CHP'yi eleştirdi değişim şart

Daha önce CHP'den milletvekili aday adayı olan eski manken Tuğba Özay, yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP'yi eleştirdi.

Abone ol

2015 yılında CHP'den milletvekili aday adayı olan eski manken Tuğba Özay, yaklaşan yerel seçimler dolayısı ile konuştu. CHP'de artık değişim rüzgarlarının esmesi gerektiğini belirten Özay "Başarısızlıkla sonuçlanan art arda seçimler varsa eğer bir yenilik olmalıdır, bir özeleştiri yapılmalıdır." dedi.

Parti içinde gençlerin ve kadınların önünün açılması gerektiğini belirten eski manken "Bunu düşmanlıkla, kinle, öfkeyle değil, anlayışla, hoşgörüyle, empatiyle ve sempatiyle yapabilmelidir insanlar" diye konuştu.

Aktif siyasette bulunmak için kendisine talepler geldiğini belirten Özay, dört, beş sene sonra aktif siyasetin içinde olabileceğini söyledi.

Seçilseydim dünya basınında olurdum
2015'te seçimleri kazansaydım sürekli dünya basınında olurdum diyen Özay şu ifadeleri kullandı: "Sanatçı muhalif olmak durumundadır. İsterse aynı ideolojiden, aynı görüşten olsun karşısındaki güç ama bence her zaman toplumun kanayan yaralarını dile getirmeli, duyarlılık gösterilmesi gereken konuları dillendirmeli, bunları masaya yatırmalı, bunlara çözüm aramalıdır."