BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  EKONOMİ

TTNET'ten 'üçü bir yerde' paketi

TTNET, müşterilerinin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılamak için '3'ü bir yerde' adlı yeni bir paket geliştirdi. İşte ayrıntılar...

Abone ol

TTNET, tüm iletişim ihtiyaçlarını tek elden karşılayan yeni ''Üçü Bir Yerde'' paketiyle internet, televizyon ve telefon hizmetlerini ayda 39 TL'ye sunuyor.

Yapılan açıklamaya göre, ''TTNET'le Herşey Mümkün'' sloganıyla yola çıkan TTNET, ''Üçü Bir Yerde Paketi kapsamında 24 ay taahhüt verilerek 1 megabit hızında 1GB kotalı İnternet paketine, HD kanallar dahil toplam 78 kanala, Kirala-İzle, Tekrar-İzle, Durdur-İzle, Geri Al İzle, 100 içeriği ücretsiz sunan Seç-İzle ve ücretsiz İnteraktif Servisler özelliklerine sahip Tivibu Ev Başlangıç Paketi ile aylık 100 dakika her yöne ve yurtdışı 1. kademe sabit hat arama imkânı sunan TTNET Alo 100 paketine sahip olunabiliyor.

Üçü Bir Yerde paketleri arasından 39 TL'lik paketin yanı sıra 49 TL'lik ve 99 TL'lik paketlerden de faydalanmak mümkün. Dileyenler, internet, televizyon ve telefon hizmetlerini içeren birçok paketten birini seçerek, kendilerine özel ''Üçü Bir Yerde'' paketini oluşturabiliyorlar.

Bu ayrıcalıklardan yararlanmak isteyenler, 30 Haziran tarihine kadar TTNET Satış Noktalarından veya Türk Telekom Ofislerinden başvurularını gerçekleştirerek abone olabilecek.