BIST 10.015
DOLAR 32,39
EURO 34,89
ALTIN 2.399,23
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Transformers kahramanları İstanbul'da!..

Transformers'ın kahraman robotları Optimus Prime ve Bumblebee, Decepticon'lara karşı İstanbul'u korumak için geliyor!

Abone ol

Türkiye'nin Süper Kahramanı Süper Can, Transformers'ın kahraman robotları Optimus Prime ve Bumblebee'yi, Decepticon'lara karşı İstanbul'u korumaya davet ediyor! 4 Haziran – 3 Temmuz tarihleri arasında şehrin farklı yerlerinde Transformers kahramanlarını görürseniz sakın ola şaşırmayın!

Dünyayı Decepticon'lardan koruyan Autobot'ların lideri Optimus Prime ve en büyük yardımcısı Bumblebee , Türk Telekom çocuk portalı (TT Çocuk) işbirliğiyle Transformers tutkunları ile buluşmaya İstanbul'a geliyor! 1 Temmuz 2011'de vizyona girecek olan ve maceranın ilk 3 boyutlu filmi olan "Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü"' öncesinde İstanbul'u dolaşacak bu dev Transformers karakterlerini görmek istiyorsanız www.transformers.com.tr adresini takip edin!

İstanbul'un en popüler AVM'lerinde çocuktan yetişkine tüm hayranlarıyla bir araya gelecek kahraman robotların tur takvimini bu adresten görebilirsiniz!

Tüm dünyada gişe rekorları kıran ve en sevilen aksiyon filmlerinden biri olan Transformers'ın üçüncü ve son filmi, 1 Temmuz 2011'de tüm dünya ile aynı anda Türkiye'de vizyona giriyor. Maceranın 3 boyutlu ilk filmi olan "Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü"'ne geri sayımın başladığı Haziran ayında, Transformers dünyasının en sevilen karakterleri Optimus Prime ve Bumblebee İstanbul'a geliyor.

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom'un çocuk portalı TT Çocuk işbirliğiyle düzenlenen bu dev buluşmada, çocuklar kahraman robotlarla bir araya gelecek ve birbirinden eğlenceli sürprizlerle Transformers macerasını yaşayacak!

Dünya'yı korumak için Decepticon'larla mücadele eden Autobot'ların lideri Optimus Prime, kendine özgü mavi tır görünümüyle İstanbul'da olacak! Çocuklar tırın içinde 3. filmin en yeni fragmanlarını izleyebilecek, Transformers video oyunlarıyla oynayacak ve 3. filmin yepyeni figür serisiyle tanışacak!

Transformers dünyasının en sevilen kahramanlarından Bumblebee de Optimus Prime'a eşlik edecek! Aktivitelerde Transformers hayranları efsane Autobot'larla resim çektirebilecek, robot dönüştürme yarışmalarında hediyeler kazanabilecek ve daha birçok sürprizle keyifli bir gün geçirecek.

Optimus Prime ve Bumblebee'nin İstanbul tur takvimini www.transformers.com.tr adresinden takip edebilirsiniz!

Hasbro hakkında:

1984 yılında bir Türk firması olarak kurulmuş olan İntertoy, dünya oyuncak devi Hasbro'nun 1999 yılında hisselerini satın almasıyla %100 uluslararası bir yapıya geçerek Hasbro'nun Türkiye ofisi olarak faaliyet göstermeye başladı. Markalı oyun ve oyuncak sektöründe önde gelen bir yeri olan Hasbro Türkiye, ülkemizde Monopoly, Tabu, Jenga, Transformers, Spider-Man, Star Wars, Play-Doh, Playskool, My Little Pony ve Littlest Pet Shop Minişler gibi markalarıyla çok geniş bir tüketici yelpazesine ürünlerini ulaştırıyor. Hasbro Türkiye, çeyrek yüzyıldan uzun zamandır Türk insanını gülümsetmenin mutluluğunu ve gururunu taşıyor.