BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,84
ALTIN 2.432,61
HABER /  SPOR

Transfer resmen açıklandı! Leonardo Bonucci, Fenerbahçe forması giyecek! İşte kazanacağı ücret

Fenerbahçe, Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başlandığını ve futbolcunun bugün İstanbul'a geleceğini açıkladı.

Abone ol

Transfer çalışmalarını sürdüren ve kadrosuna stoper takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe, Leonardo Bonucci ile anlaşmaya vardı. Almanya'nın Union Berlin takımında forma giyen İtalyan yıldız ile 6 aylık kontrat imzalanacağı öğrenildi.

Fenerbahçe Kulübü'nden KAP'a yapılan açıklamada, "Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını yürüten kulübümüz; savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başlamıştır. İtalyan Futbolcu sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için bugün İstanbul’a gelecektir." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Haziran 2024'e kadar sarı lacivertli takıma imza atacak olan Leonardo Bonucci, 1.2 milyon Euro kazanacak.

Bonucci geçtiğimiz yaz Juventus ile yollarını ayırmış ve Alman takımıyla 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Union Berlin'de 10 maça çıkan 36 yaşındaki futbolcu, 723 dakika sahada kaldı ve 1 gol attı.

"Bugün saat 18.30’da İstanbul'da"

Sport Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun paylaştığı bilgilere göre; Fenerbahçe’nin anlaşmaya vardığı Leonardo Bonucci ve Temsilcisi bugün saat 18.30’da Sabiha Gökçen Havalimanı’nda olacak. İtalyan stoperi taşıyacak uçak Torino’ya hareket etti.