BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,92
ALTIN 2.432,79
HABER /  SPOR

Trabzonun eli boş kaldı

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Brezilya'dan eli boş dönüyor

Abone ol

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, bir hafta önce gittiği Brezilya’da İnternacional Kulübü'nde forma giyen Fernandao ve Alex’in transferi konusunda önemli bir aşama kaydedemeyince Trabzon’a dönme kararı aldı.

Yarın Trabzon’da olması beklenen Baturoğlu’nun, İnternacional kulübüne son bir teklif yaptığı ve gelecek cevabın kulüp tarafından değerlendirileceği belirtildi.

Trabzonspor Transfer Komitesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Başer, İnternacional Kulübü'nün bir türlü fiyat indirmeye yanaşmadığını belirterek, “İnternacional gerçekten çok yüksek rakamları telaffuz etti. Bu rakamlar bizim ödeyebileceğimizin çok üstünde. Bu nedenle orada bulunan yönetici arkadaşımız Trabzon’a dönüyor. Biz son teklifimizi Brezilya kulübüne sunduk ve onlardan gelecek cevabı bekleyeceğiz. Fernandao ve Alex’in transferini şimdilik kapadık diyebiliriz. Her ne kadar bu transferlerin gerçekleşme ihtimalleri düşük olsa da, ortada verilmiş bir teklif var. Bu teklifin cevabını bekleyeceğiz” dedi. (Hürriyet)