BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,69
ALTIN 2.407,15
HABER /  SPOR

Trabzonu yaktı, kendi de yandı!

Maçın bitimine 30 saniye kala sahaya dalıp, maçı tatil ettirmişti. Şimdi de ona...

Abone ol

Süper Lig'in ilk haftasında Avni Aker'de Trabzonspor ile Sivasspor arasında oynanan karşılaşmada sahaya girerek maçın tatil edilmesine neden olan fanatik taraftar Erdoğan Usta dün gece kimliği belirsiz kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Alınan bilgiye göre Erdoğan Usta, ikamet ettiği Yenimahalle Hüseyin Avni Aker Stadı çevresinde bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Baldırından tek kurşunla yaralanan ve kurşun nedeniyle kemiği kırılan Usta, Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Usta, buradaki ilk müdahalenin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Usta'nın neden vurulduğu konusunda açıklama yapılmazken, vuran şahsın yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

NE YAPMIŞTI?

Turkcell Süper Ligi'nin ilk haftasında Avni Aker'de ıÜüTrabzonspor ile Sivasspor arasında oynanan müsabakada, Bordo - mavili takım 1-0 öndeyken maçın bitimine 30 saniye kala sahaya girip Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız'a saldırdı.

Usta'nın başlattığı olaylar sonrası karşılaşmanın hakemi Bülent Demirlek, maçı tatil etmişti. Futbol Federasyonu yaşanan olayların ardından Trabzonspor'un hükmen 3-0 mağlubiyetine ve sahasının 5 maç kapatılmasına karar vermişti.