BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,56
HABER /  GÜNCEL

Ekranın gözdesi Pamukoğlu

Terör saldırıları ile terör uzmanları ekranları parselledi. Gözde isim Pamukoğlu.

Abone ol Güneydoğu Anadolu'da PKK ile mücadele ederken elde ettiği başarı ile ismi 'Efsane Komutan' olarak anılan Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, terör konusunda televizyon kanalları tarafından neredeyse ablukaya alındı.

Pamukoğlu, Hakkari'de gerçekleştilen saldırıdan sonra çeşitli kanalların canlı yayınlarına katılarak soruları yanıtladı. SKYTÜRK'te uzunca bir süre Serdar Akinan'ın sorularını yanıtlayan Osman Pamukoğlu, daha sonra ise atv'nin canlı yayınına katıldı.

Osman Pamukoğlu, atv'de Ali Kırca'nın sorularını yanıtladı ve terör konusundaki tecrübelerili kararlı ifadelerle izleyiciye aktardı.

Osman Pamukoğlu'nun televizyonlardaki canlı yayın maratonu Kanaltürk ile devam etti. Emekli Tümgeneral Pamukoğlu, tüm bu kanallarda yaptığı açıklamalarda terörün çok farklı yanlarını anlattı.

Türkiye'nin Kuzey Irak'a girmesi durumunda peşmergelerin karşısına çıkamayacağını, ABD'nin de uzaktan izleyeceğini dile getiren Pamukoğlu, özellikle terör örgütünün yaptığı baskınlar sonrasında yapılan operasyonlarla ilgili taktiksel bilgiler verdi.

Osman Pamukoğlu'nun tespitleri ekranları başındaki birçok kişiyi düşünmeye sevk etti. (televizyongazetesi)