BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Trabzonu şampiyon yapacak

Trabzon'un yıldız futbolcusu Ayman Trabzon'u şampiyon yapmadan hiçbir yere gitmeyeceğim dedi ve ekledi;

Abone ol

Trabzonspor'un Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz, Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamadan bir yere gitmeyeceğini söyledi.

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Ayman Abdelaziz, Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini belirterek, ''Ondan sonra gitmeyi düşünüyorum. Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamadan bir yere gitmem. İnşallah kısa sürede şampiyonluk yaşarız'' dedi.

Trabzonspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu savunan Ayman, ''Ben bu kadroyla Trabzonspor'un şampiyonluğu elde edeceğini düşünüyorum. Türkiye'de bence kadro olarak en iyi takım biziz. Gelecek yıl hedefimiz şampiyonluk olacak ve bunun için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde maçın kaybedilmesi halinde bordo-mavili takımın ligden düşme sıkıntısı yaşayacağı yönündeki söylentilere katılmadığını ifade eden Ayman, şöyle devam etti: ''Kayseri Erciyesspor'u mağlup ettik ve ligde yedinciliğe kadar yükseldik. Bence Trabzonspor, bu kadroyla hiçbir zaman bu konuda sıkıntı yaşamaz. Bizim kadromuz belli. Bulunduğumuz yerden daha da üst sıralara çıkmak istiyoruz. Üst sıra için de çalışıyoruz. Her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Trabzonspor'un layık olduğu yerde ligi bitirmesi lazım.''

Türkiye Kupası'nı alacak güçlerinin olduğunu savunan Ayman, ''Ama Kayseri Erciyesspor ile yapacağımız maçlar çok zor olacak. Biz turu geçmek için elimizden geleni yapacağız. O gün kim daha fazla konsantre olur, isterse o turu geçecek. İnşallah kupayı alacağız'' diye konuştu.