BIST 10.471
DOLAR 32,79
EURO 35,21
ALTIN 2.448,23
HABER /  SPOR

Emre artık geleceğe bakıyor

Emre artık geleceğe bakıyor. Irkçılık suçlandığı günleri geride bırakmak isteyen yıldız futbolcunun tek hedefi futbol..

Abone ol

Times ise spor sayfalarında geçtiğimiz aylarda ırkçılık suçlamalarına uğrayan ancak aklanan Newcastle takımı oyuncusu Emre Belözoğlu ile bir röportaj

Gazete 'Emre artık geleceğe bakıyor' diyor.

İngiliz Premier liginde ırkçılıkla suçlanan ilk futbolcu olduğuna dikkat çektiği Emre’nin olayı "çamur at izi kalsın" sözleriyle değerlendirdiğini aktarıyor.

"Ben İngiltere'de bir Türk'üm. Bizler ülkemiz için birer elçiyiz. Düşünün ırkçılıktan suçlu bulunsam ne korkunç olurdu" diyen Emre, suçlu bulunsaydı bunun hem kendisinin hem de ülke dışına çıkmaya çalışan diğer Türk futbolcuların kariyerlerini etkilemesi ihtimali olacağını söylüyor. 'Kalbimde, suçlu olmadığımı biliyorum ama böyle bir şey sicilime işlense, nasıl bunu silebilirsiniz ki? diye soruyor."

Sarfettiği iddia edilen sözler için, "Bu sözcükleri, nasıl söylendiklerini bilmiyorum. İngilizcemin büyük bölümünü soyunma odasında öğreniyorum. Kimsenin böyle bir söz söylediğini işitmedim" diyor.

"Yabancı bir ülkede sağlam destekçileri olmasından duygulanmış görünen Emre, 'bundan böyle planım bana böylesi destek veren kulübüme hizmet etmek' diyor."